Çilingiroğlu - Kimdir

Lunapark Makinaları, Atlı Karınca, Dönme Dolap, Gondol, Çarpışan Araba, Akülü Arabalar, Lunapark Trenleri, Simülatör Makinaları, Lunapark Makinaları İmalatı ve Satışı

Çilingiroğlu Tema Park ve Tasarım

Çilingiroğlu, 1984 yılında kurulan firmamız eğlence sektörüne yönelik orta ve büyük ölçekli lunapark makinaları, jetonlu çocuk oyun makinaları ve endüstriyel maket ; heykel, rölyef yapımı alanlarında 15 kişilik ekibiyle toplam 1200 m2 kapalı alanda faaliyet göstermektedir.

Firmamız tüm çalışmalarını projelendirme aşamasından son nokta olan montaja kadar atölyesinde, kendi ekibiyle yapmaktadır.

ÇilingiroğluAtlı Karınca, Dönme Dolap, Gondol, Çarpışan Araba, Lunapark Trenleri, Simülatör Makinaları İmalatı ve Satışı yapmaktadır.

Çilingiroğlu, kurulduğu günden bu yana, sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, bilgi, kalite ve güven üçlüsünü kendine ilke edinmiş, bütün çalışmalarını bu doğrultuda yürütmüştür.

Müşteri portföyünde yurtdışı ve yurtiçi olmak üzere Kamu Kurum ve kuruluşları, Savunma Sanayi ve özel sektörden birçok kuruluş bulunmaktadır. Üretimde kalite ve zamanlama konusunda titizliği benimseyen firmamız, çalışmalarıyla başarısını ispatlamıştır.

26 yıllık deneyimi ve referanslarıyla çalışmalarına aynı hız ve prensiplerle devam etmektedir. Firmamız ulaştığı bu noktada verdiği hizmet ve kaliteyi sizlerle paylaşmak istemektedir.