Setkon Mekanik - Kimdir

Çelik Konstrüksiyon, Mühendislik ve Teknik Müşavirlik,Depolama ve Saha Tankları, Borulama , Endüstriyel Montaj- Demontaj

SETKON MEKANİK kurucuları bugün Türkiye’nin en büyük endüstriyel bölgelerinden biri olan Çukurova’da endüstrinin gelişme sürecine bire bir tanıklık etmiş, bölgenin en büyük sanayi tesislerinin geliştirme ve modernleşme yatırımlarında 20 senedir önemli roller üstlenmiştir.

SETKON MEKANİK, 2004 yılında kurulmuş, endüstri tesislerine verdiği yüksek kaliteli imalat ve montaj hizmetleri sunan bir mühendislik ve taahhüt firmasıdır.
SETKON MEKANİK, (750 m2) idari binası, (1,500 m2) kapalı alana sahip üretim tesisi ile tercihlerini bizden yana kullanan müşteri ve ülkemiz sanayisinin hizmetinde olmaktan kıvanç duyar.

SETKON MEKANİK, Çelik Konstrüksiyon ve Makina imalat Fabrikası ile ağır yapısal çelik elemanlardan, çeşitli makina parçalarına kadar pek çok ürünün üretimini gerçekleştirmektedir. Üstlendiğimiz tüm işlerde çağdaş bir proje ve kalite yönetim sistemi ile iyi eğitimli, cesur, genç ve dinamik kadromuz ulusal ve uluslararası alandaki rekabet gücümüzün temelidir. Kalite ve güvenlikten taviz vermeden, ofislerde tamamlanan mühendislik çalışmalarımızı, dev şantiyelerin zorlu atmosferlerinde pratiğe döküyoruz.

Kuruluşumuzdan bu yana aynı süreklilik ve profesyonellikle siz değerli müşterilerimize uzun vadeli ve kaliteli hizmet vermeyi amaçladık.
BAŞARI TAAHHÜDÜMÜZDÜR…..