SVS - Kimdir

Güneş Enerjisi Sistemleri-Vakum Tüpler

Firmamız iş hayatına 1946 senesinde, bıçak vb. kesici aletler imalatıyla Nazilli – Aydın'da başlamıştır. Uzun seneler gerek kendi bölgesi gerekse yurt çapında kalitesini kabul ettirerek ve günün şartlarına göre ürün portföyüne yeni çeşitler ekleyerek faaliyetine devam etmiştir. Zamanla, gelişen teknoloji ve üretimin otomasyona yönelik ilerlemesi sebebiyle faaliyet alanını ağırlıklı olarak teknik hırdavat, sanayi makinaları ve inşaat malzemeleri sektörüne kaydırmıştır.

1995 senesinde şirketleşerek “Bıçakçıoğlu Ltd. Şti.” adı altında faaliyet göstermeye başlamıştır. 1995 – 2001 seneleri arasında merkez ve şubeleriyle teknik hırdavat, sanayi makinaları ve inşaat malzemeleri sektöründe yapı-market tarzında kaliteli hizmetine devam eden firmamız, bu süreçte güneş enerjisi ile su ısıtma endüstrisiyle içli dışlı da olsa bu ilgi ağırlıklı olarak güneş enerjisi sistemlerinin imalatı ve makina aksamı üzerine yoğunlaşmıştır.

2001 senesiyle birlikte yönetimini İstanbul'a taşıyan firma, tamamen güneş enerjisi sistemlerinin ithalatı ve pazarlaması alanlarına ağırlık vermiştir.

2003 senesi itibariyle Çin'in Guangzhou kentinde açmış olduğu şubesiyle Türkiye şartlarına uygun, kaliteli vakum tüplü güneş enerjisi sistemlerinin ithalatını yapmakta olan firmamızkısa zamanda sektörde öncü firmalar arasında yerini almıştır.

2007 yılbaşı itibariyle Bıçakçıoğlu şirketini İstanbul merkezli dış ticaret şirketimiz olan “SVS İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.” bünyesine dâhil ederek sizlere tek çatı altında daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlayan firmamız bundan sonra sektördeki faaliyetlerine SVS adı altında ve “Sundial” markasıyla devam edecektir.

Diğer taraftan Uzakdoğu'dan yapılacak farklı ürünlerdeki ithalat işlemleri ile ilgili olarak da danışmanlık hizmeti veren firmamız daha uzun yıllar hizmetini en yüksek kalitede ve dünya çapında sürdürmeyi hedeflemektedir.