KLİMAKS - Kimdir

Ceket ve Pantolon Presi, Üniversal Beden Ütü Presi, Şişirme Makinası, Dar Ütü Paskarası, Geniş Ütü Paskarası, Leke Çıkarma Makinası, Buhar Kazanı İmalatı ve Satışı

 

OKAN GRUBU'nun 1987 yılında küçük bir imalat atölyesi olarak İstanbul'da atılan ilk temellerinin üzerinde şimdi 3,500 m2'lik kapalı alanda 245'e varan ürün çeşidi/son teknoloji ile TSE imalat Yeterlilik Belgesi, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, TSEK Kalite Belgesi ve OKAN GRUP firma garanti belgeli ürünlerinin başarısı yükselmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bugün OKAN GRUBU, teknolojinin bizlere sunduğu nimetleri "Teknoloji gizli kalamaz, hep öncüyüz" temel prensibi ile dünyanın en iyi teknolojisini kullanıp sürekli olarak kendini yenileyerek ürünlerini Dünyaya ve Türkiye'ye sunuyor.

Kaliteli sağlam ve TSE - CE - ISO belgeli malzemeleri ürünlerinde kullanan OKAN GRUBU istanbul Bayrampaşa'daki Fabrikası'nda en son teknolojiyi kullanarak çağın teknolojisi ile üstün çalışma gücünden yararlandığı ürünlerini sektörünün ve insanlığın hizmetine sunmaktadır.

 

Çekirdekten sektörün içinde olan OKAN GRUBU ve bünyesindeki KLIMAKS şirket yöneticileri yükselen bir başarı grafiği sergileyerek 2000'ii yıllara ulaşmıştır. Kuruluşundan bugüne ülke ekonomisine ve insanlığa sağladığı katkının gururuyla geleceğe doğru ilerleyişini emin adımlarla sürdüren OKAN GRUBU ve KLIMAKS MAKINA SANAYi 30'dan fazla ülkeye ihracatı. yurtiçinde en çok tercih edilen marka olma özelliği, TSE belgesi, AR-GE departmanı, yaygın servisi ve bol yedek parçası ile yarınlara ümitle bakmaktadır.