Sebat Makina - Kimdir

Aksesuar Çakma Makineleri, Düğme Çakma Makinası, Çıtçıt Çakma Makinası, Perçin Çakma Makinası, Kuşgözü Çakma Makinası, El Koruma Ekipmanları, Tam Tur Sensörü, Çıt Çıt Makinası, İmalatı Pazarlaması ve Satışı

Sebat Makina 

Sebat Makina, yerliliği ve milliliği ilke edinen imalatçı bir firmadır. Özellikle tekstil sektöründe kullanılan genelde iki komponentli aksesuarlar ve bunları birleştiren aksesuar çakma makinaları üretiriz. Ama tabii ki bu durum, makinaların sadece tekstil sektöründe kullanıldığı anlamına gelmez. Çünkü ayakkabı, saraciye, çanta, kemer, branda, afiş ve bunun gibi sayılabilecek birçok farklı üründe kullanılabilecek aksesuarların teminini ve makinasını yaparız.

Saha tecrübesini edinmiş yetenekli ekibiyle 1998 yılında çeşitli makine üretimi, tamir, bakım ve servis hizmeti yapan firmamız, 2000 yılında bugünkü ticari unvanı olan Sebat Makina tescilini almıştır. O günden beri de Sebat Makina çatısı altında birçok sektöre hizmet ettik, bu sektörlerdeki ithalatın önünü kesip, ülkemize yerli ve milli ürünler kazandırdık. Yani yaklaşık 22 senelik köklü bir firmayız. En büyük amacımız, Sebat Makina adını duymayan, duyduktan sonra da memnun olmayan tek bir sektör muhatabının kalmamasıdır.

2021 sonu itibarıyla 1770 adeti otomatik olmak üzere toplamda 4000 adet civarında çeşitli türlerde makineler ürettik. En güncel teknolojileri kullanarak, dürüstlüğü ilke edinip, kaliteden ödün vermeden tekstil sektöründe kullanılan metal düğme, perçin, çıtçıt, kuşgözü başta olmak üzere; deri, ayakkabı, kemer, bay ve bayan çanta, bavul, valiz, hostes çantası, branda afiş vb. sektörlerde kullanılan her türlü metal aksesuarları, otomatik olarak çakan makineleri tasarlayıp standartlara uygun şekilde üretmekte ve satış sonrası geniş ve kalifiye elamanları ile servis desteği vermekteyiz. 

Sarf malzeme alanında ise yine birçok çeşitte üretim yapmaktayız. Kot Düğmesi ve perçini çeşitleri, bebe çıtçıtı (klikıt) çeşitleri ve pirinç / paslanmaz hammadde seçme olanağı, kuşgözü türleri, metal ya da plastik pul çeşitleri, zamak çeşitleri, deri jakron etiket ürünleri ve daha birçok ürün çeşidimizle hem kalite hem de uygun fiyat olanağımızla müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Ürünlerimizin tamamına firma amblemimizi vurarak kalite güvencesi ile satışa sunmaktayız. Kurumsallık ilkelerini benimseyen anlayışımızla siz değerli müşterilerimizin teveccühüne sadık kalmaya özen göstermekteyiz. 

Sebat Makina olarak 3 önemli ilkemiz vardır. Kalite, dürüstlük, güvenilirlik. Bunların hiçbirinden hiçbir zaman vazgeçmedik.

Ürünlerimizi üretirken kaliteden hiçbir zaman ödün vermedik. Hem kullandığımız malzemeleri hem işçiliğimizi her zaman en üst düzeyde tuttuk.

Dürüst çalışma anlayışımızdan taviz vermedik. Hiçbir şartta ve durumda fırsatçılık, stokçuluk yapmadık. Müşterilerimize her zaman iyi, doğru ve ihtiyacı kadar ürünü tavsiye ettik.