Astaş Jukı - Kimdir

Tekstil, Konfeksiyon Makinaları

Firmamız 2006 yılı Ekim ayında siz Tekstil ve Konfeksiyon imalatçılarına uzman ellerden hizmet vermek amacı ile kurulmuştur.
Firmamız Alman Veit Grup ile Kastilo firmalarının Türkiye Genel Mümessilliğini yürütmektedir. Veit Grup bilindiği üzere Almanya'da konusunda bir numara Tekstil ve Konfeksiyon Ütü sistemleri, Ambalajlama Makinaları ile Enerji Sistemleri imalatı yapmaktadır.
Veit Grup; VEIT, BRISAY ve KANNEGIESSER firmalarından oluşmaktadır.

VEIT : Ütü Masaları, El Ütüleri, Buhar Form Mankenleri, Tünel Ütü Sistemleri, Buhar Jeneratörleri imalatını yapmaktadır.
VEIT ENERGIETEKNIK : Komple anahtar teslim Tekstil-Konfeksiyon üretim tesisi altyapı sistemlerinin kurulması yanısıra, tek tek bağımsız olarak Yüksek Kapasiteli Buhar Jeneratörleri, Buhar-Kondens Hatları, Vakum Sistemleri ve Basınçlı hava Kompresörleri teminini yapmaktadır.
BRISAY : Konfeksiyon Ütü Pres Sistemleri İmalatını yapmaktadır
KANNEGIESSER : Tela Yapıştırma Presleri, Gömlek İmalat hazırlık makinaları ile son işlem ütü makinalarını imal etmektedir.

Bu firmalara ilave olarak yine Alman firması olan KASTILO firması da mümessilliğimiz arasında yer almaktadır. KASTILO PTFE (teflon) kaplamalı cam yünü esaslı, cam yününden lamine edilmiş, silikon kaplı, kevlar esaslı ve sentetik esaslı malzemeden imal her türlü konveyör bant imalini gerçekleştirmektedir. Dünya'nın önde gelen Tela Yapıştırma Presi İmalatçıları bant teminini KASTILO firmasından yapmaktadır.

Firmamız ürün yelpazesine gün geçtikçe yeni ürünler katılmaya devam edecektir. Biz emin adımlarla size hizmet için ilerliyoruz.