Kadıoğlu Makina - Kimdir

Tarım Makinelerinin ve aletlerinin imalatı, ithalatı, ihracatı.

Kadıoğlu Makina San. Tic. Ltd. Şti. pek çok ürünün üretimini, montajını ve pazarlamasını Bursa Otosansit Sanayi Sitesindeki toplam 1200 m2 lik kapalı alanda sürdürmektedir. Yine Otosansit Sanayii sitesinde bir de Showroom'u bulunmaktadır. Üretimini yaptığı makinaların teknik servis hizmetini de burada vermektedr.

6 kişiden oluşan pazarlama ekibi ülke genelindeki müşterilerimizi sürekli ziyaret ederek, yeni ürünler hakkında bilgilendirmekte, ürünlerin tanıtım ve satışını yapmaktadır.

2 arge mühendisi ve 5 tecrübeli teknik elemanıyla ürün geliştirme, üretim ve kalite kontrolü konusunda uzmandır.

Kadıoğlu Makina, kuruluşundan itibaren sosyal ve ticari ilişkilerinde samimidir. Güven kavramını ilke edinmiş, ülke ekonomisine katkı sağlamayı görev bilmiştir.

Küçük bahçe ve orman makinalarına yönelik 1000 kalemin üzerinde ürün çeşidini kendi bünyesinde üretmektedir. Ürün toplama (Ağırlık olarak zeytin toplama), toprak işleme makinaları alanında 3 farklı tip makinanin üretimini ve dağıtımını yapmaktadır. Özellikle motorlu tırpan alanında pek çok üründe Pazar lideri konumundadır. Piyasada yoğun talep gören ürünleri adet, çeşit gözetmeksizin zamanında, beklenen kalitede üretir ve zamanında teslim eder.

Kalite Politikası,

  • Üretimini ve ithalatını yaptığı ürünlerin satışı ve satış sonrasında en ufak bir mağduriyete sebep vermeyecek şekilde müşteri memnuniyeti.
  • Güncel üretim teknolojilerini üretimimize entegre ederek ve sürekli geliştirerek, ürün kalitesini arttırmak ve maliyetlerini düşürmek.
  • Başarı azmine sahip çalışanların bireysel yeterliliklerini arttırmak.
  • Garanti kapsamında olan ürünlerin servis hizmetlerini herhangi bir masraf çıkarmaksızın eksiksiz yerine getirmek.

 

Çalışma Alanları,

  • Çeşitli Tarım makinalerinin ve aletlerinin imalatı, ithalatı, ihracatı.
  • Oleo-mac/Efco, Alpina/Castor, Kawasaki, Stihl, Hq, Jonsereds, Dolmar, Palmera gibi markaların Motorlu Tırpanları, Benzin motorlu testereleri, Çapa makinaları, ilaçlama makinalerine yönelik yedek parça, kullanım aksesuarları gibi ürünlerin üretim ve toptan satışı, ihracatı.
  • Üretimini yaptığı ürünlerin servisi.

 

Vizyonumuz: Kaliteden ödün vermeden sektördeki başarımızı yükselen bir ivme ile sürdürmektir.

Misyonumuz: Firma çalışanlarımızın ileri teknolojiyi yüksek beceri ile kullanarak faaliyet alanımızda etkin ve öncü rol oynayabilecek şekilde sürekli gelişmelerini sağlamak, ürünlerimizi sürekli destek ve hizmetle sunmak, Müşterilerimiz, çalışanlarımız ve toplum için değer üreten bir şirket olmaktır.

İlkemiz: Pazarın ihtiyaç duyduğu yüksek kaliteli ürünleri, uygun fiyat işle siz Değerli müşterilerimize sunmaktır.

70'li yıllarda motorlu testere vb ürün gruplarının tamir ve bakım atölyesi olarak EMRE MOTOR ismiyle kurulan firmamızın kurucusu Sn. Mehmet Emre'dir. Oğulları Ahmet Emre, Sabit Emre ve Salih Emre 1995 yılına gelindiğinde yedek parça siparişlerindeki fahiş fiyatları görürler ve firmamızı bu parçaların imalatına yöneltirler.

Büyük makina üreticileri piyasada rekabetin fazla olması sebebiyle makina fiyatlarını ucuz tutup yedek parçadan yüksek karlar elde etme amacındadırlar. Firmamız sektördeki bu durumu değerlendirerek orijinali ile aynı kalitede ürünü üretip çok daha uygun fiyatlarla sunmayı kendine prensip edinmiştir. Kaliteden taviz vermeden sürüm ve sirkülasyonu arttırmış ve fiyatları aşağıya çekmiştir.

Piyasada ürünlerin kalitesini kanıtlaması, ortak faydanın, dostluğun kar etme amacının önünde olduğunun fark edilmesi, sık sık yapılan müşteri ziyaretleri bizlerle omuz omuza çalışan bayi ve servislerin sayısı gün geçtikçe arttırmıştır.

Bu sayede Türkiye'nin en güçlü yedek parça üreticilerinden biri haline gelmiştir. Bir kalemle başladığı üretime bugün 1000'in üzerinde ürün çeşidiyle devam etmektedir. Özellikle motorlu tırpan alanında ürettiği ürünlerin pek çoğunda Pazar lideri konumundadır. Bundan aldığımız güçle her geçen gün yatırımlara devam etmekte üretim teknolojisindeki yenilikleri üretimimize entegre etmekteyiz.

Yıllar içinde, teknik servis ve yedek parça üretimi konusunda kazandığı tecrübeyle, zeytin toplama makinaları, başta çapa makinaları olmak üzere toprak işleme makinalarının üretimi konusuna yoğunlaşmış ve bu konuda da uzmanlaşmıştır. 2003 yılından bu yana bu alanda 3 farklı tip makinanin üretimine devam ederek ve piyasada tutma başarısını göstererek kalitesini kanıtlamıştır.

Bugün firmamız yaşlı ancak ekibimiz oldukça gençtir. Ekibimize katılan gençlerden kazandırdığı ivme ve kuvvetle, yeni makina yatırımlarıyla yurtdışındaki pazar payınıda gün geçtikçe arttırmaktadır.

Ürünlerimizi tercih eden ürünlerimizi kollayan ve bizi bir adım daha ileriye gitmeye teşvik eden saygı değer bayilerimize, değerli müşterilerimize ve dostlarımıza teşekkürü borç biliriz