Kotan Bau Yapı - Kimdir

Şap & sıva ve perdah makinaları

Kotan Bau Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, faaliyete geçtiği günden itibaren yaptığı başarılı çalışmalarla Yapı sektöründe Dünyanın önde gelen firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Kotan Bau Yapı A.Ş'nin ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Kotan Bau Yapı, Profesyonel çalışanları ile hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır. Kotan Bau Yapı, Mörtel Meister markasının değerini bütün Dünyada yükseltmeyi hedeflemektedir. Kotan Bau Yapı, Verdiği kesintisiz hizmetle bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır.

Dünya standartlarına uygun ürünler üreten Kotan Bau Yapı, çalışmalarını ISO 9001-2008 Kalite Sistem Belgesi ile belgelendirmiş, bütün makinelerine CE, Gost-R Belgesi almış, tasarımlarını ve markalarını tescil ettirmiştir...

Üretim ve serviste uzman ekibiyle mutlak müşteri memnuniyeti sağlayan Kotan Bau Yapı, teknolojiyi de yakından takip ederek her geçen gün üretimini artırmaktadır...

''Yeni güç yeni teknik ile doğar''sloganıyla, Beton Pompası, Şap, Sıva, perdah ve beton makinelerini üretmekte olan Kotan Bau Yapı, Başta Almanya olmak üzere Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Orta Asya ülkelerine ihracat yapmaktadır...

"En büyük kazanç güvendir"

I - Vizyonumuz

"Dünyaya sunduğumuz ürün ve hizmetlerin kalitesinden güç alarak sektöründe dünyanın tercih edilen firmalarından olmak"
Üretim, Kalite ve kapasitesiyle, sektörünün dünya çapındaki liderlerinden olmak.
Müteşebbis, yönetici, çalışanlar, müşteriler ve sosyal paydaşlarıyla bütünleşmiş bir şekilde "Kotan Bau yapı" kimliği oluşturmak ve yaşatmaktır.
Dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek, Ar-Ge çalışmalarına ağırlık veren, tüketicinin ihtiyacı olan ürün çeşitliliğini sağlayan, müşterilerine farklı alternatif sunan bir firma olmaktır.

II - Misyonumuz

Ürettiğimizi, kaliteli, sektöründe öncü ve farklı ürünleri, müşteri odaklı yaklaşımla dünya pazarlarına sunarak ticari amaçlarını gerçekleştirirken, ekonomiye katma değer sağlamaktır.

Bu Misyonu gerçekleştirebilmek için hedeflerimiz:

Kârlılık, verimlilik ve etkinlik esasları çerçevesinde dünya ile rekabet edebilecek ürün kalitesine ve standardizasyonuna ulaşmak, etkin ve verimli kaynak yönetimi için sürekli iyileştirme faaliyetlerini sürdürmek, ülke içinde ve dışında üretim alt yapısıyla uyumlu pazarlama stratejisi ve politikaları tespit etmek ve uygulamaktır.
Başarısını müşteri memnuniyeti ile ölçen, müşteri ihtiyaçlarına hızlı etkin ve kaliteli çözümler üretebilen bir firma olmaktır.

III - Değerlerimiz

Kaliteye ve güvenirliliğe odaklı çağdaş çalışma anlayışı,
Ürünlerimizin tüketicilerin gerçek ihtiyaçlarına yanıt vermesi,
Sürekli gelişen, yenilikçi, akılcı ve sistematik çalışması,
Yönetimde eşitlik, şeffaflık, hesap verebilirlik ve sorumluluk anlayışına sahip olmak
Yüksek ahlak değerlerini kurumsal kimliğimiz ile bütünleştirmek
'Güven' kelimesiyle anılan bir kurum ve kurum kültürü oluşturmak
Çalışanlarının memnuniyetini sağlayan