Varmak Makina - Kimdir

Lazer Kesim Makinası, Plazma Kesim Makinası, Boru Profil Bükme Makinası, Punch Pres Makinası, Takım Tezgahları, Sac ve Sac İşleme Makinaları ve Hidrolik Pres Makinaları satışı yapmaktadır

Varmak Makina 2011 yılında İzmir 2. Sanayi sitesinde kurulmuş ve şu anda İzmir Ankara asfaltı üzerindeki 1500 m2 ‘lik showroomunda yeni ve kullanılmış sanayi makinalarının alım satımını gerçekleştirmektedir. Kurulduğu günden beri talaşlı imalat ve sac işleme makinaları alanında yatırımcılara hizmet veren Varmak Makina siz değerli yatırımcılarımız için her geçen gün gelişen teknolojiyle ürün yelpazesini geliştirmektedir.

Sektöründe 25 yıllık deneyime sahip kurucusundan aldığı bilgi birikimi ve pazarda söz sahibi üretici firmalardan almış olduğu bayilikler sayesinde tüm Türkiye’ye yayılmış binlerce müsterisine hizmet veren şirketimiz, yurtiçi ve yurtdışı satışlarıyla yatırımcıların makina ve techizat ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Katıldığı fuarlarla dünyaya açılmayı hedefleyen Varmak makina başta Amerika olmak üzere birçok asya ülkesine ihracat yapmış ve sizlerden aldığı destek ile her geçen gün iş gücü kalitesini ve pazar payını arttırmıştır.

Bayiliğini yapmış olduğu Baykal, Nukon, Akyapak gibi sektörlerinde lider markalarla çalışarak ekonomik, kaliteli ve ileri teknoloji makinaları hizmetinize sunmayı amaç edinmiştir ve aynı zamanda yeni ve kullanılmış makinaların revizyonunda uzmanlaşmış kadrosuyla sadece satış değil satış sonrası hizmetleriyle de müşteri memnuniyetini önplanda tutmaktadır.