Delkon Makina - Kimdir

Kuyu Delme Ekipmanları, Üsten Darbeli Delme Ekipmanları, Rotary Delme Ekipmanları, Ankraj Ekipmanları, Burgulu Delme ve Diğer Ekipmanlar ve Distribitörlükleri

 

DELKON Makine olarak;

" Kaya Delme Ekipmanları, Hidrolik Kazık Kırma Ataşmanları, Mini Kazık, Fore Kazık, Kaya Çatlatma Makinası, Hava Kompresörleri, Tamburlu Kesiciler'in yetkili distribütörlüklerini yapıyoruz."

DELKON Makine, yüksek kalite ve uygun fiyat güvencesiyle dünya markalarının ürünlerini;

- Su Sondajı,
- Yeraltı kömür ve metal madenleri
- Mermer ocakları
- Taş ocakları
- Köprü, baraj, otoyol ve tünel inşaatları
- Üst yapı inşaatları
- Altyapı, Zemin güçlendirme ve Kazık Delgileri
sektörlerinin hizmetine sunmaktadır.

DELKON, hizmetinize sunduğu ürünlerini, orijinal yedek parça ve satış sonrası hizmetleri ile yıllar boyu kullanmanızı sağlayacaktır.

Konusunda lider olan markaların satışını yürütmekte olan DELKON Makine, üstlendiği büyük görevin bilinciyle, satışını yapmakta olduğu ürünlerin orijinal yedek parça ihtiyaçlarını Türkiye'nin heryerine en hızlı şekilde ulaştırmaktadır. DELKON Makine'nin temsilcisi olduğu tüm firmalar ile internet bağlantısı sayesinde, en hızlı iletişimle en pratik çözümler üretilir.

Tamamen orijinal olarak ithal edilen ürünler ve yedek parçalar, titizlikle yerine ulaştırılır. DELKON Makine'ye ulaştığınız an en uygun ürünü ve hizmeti devreye girer ve teknoljinin her türlü kolaylığından faydalanarak gerçekleştirilen servis hizmetiyle en hızlı çözüm üretilir.

Firmamızın hizmet verdiği ekipmanlarla ilgili daha detaylı bilgileri ÜRÜNLER sayfamızda bulabilirsiniz.

SERVİS VE YEDEK PARÇA:

Temsilcisi olduğumuz ana firmaların ürettiği makine ve ekipmanları servis ve yedek parça güvencesiyle sunuyoruz. DELKON Makine üstlendiği görevin bilinciyle, ORİJİNAL yedek parça ihtiyaçlarını İstanbul Merkez deposundan Türkiye'nin her yerine en geç 24 saatte ulaştırmaktadır. Üstün teknoloji ürünlerini sunan DELKON Makine'ye ulaştığınız an, yüksek kalite, düşük fiyat hizmeti devreye girer ve ihtiyaçlarınız en hızlı şekilde yerine getirilir.