Meşale Değirmen Makinaları - Kimdir

Hücre Tekeri İmalatı

 

Firmamız Meşale Değirmen 1994 yılında Konya’da Değirmen makine sektöründe hücre tekeri (Hava Kilidi) üretimine başlamıştır. Faaliyet alanımız değirmen makineleri üzerine olmasına rağmen imal ettiğimiz hücre tekerleri, hava ile taşıma, depolama, dozajlama yapan tüm fabrikalarda ve endüstri yapılarda kullanılan temel bir araçtır. Hücre tekerleri kapasitesine göre taşınan ürünün yapısına göre farklılık göstermektedir.

Birçok sektöre, sektörün ihtiyacı doğrultusunda, iklim koşulları ve taşınan materyalin partikül boyutuna ve diğer kıstasları detaylı bir şekilde inceleyerek yaptığımız çalışmalar ve tecrübemizle kaliteyi ön planda tutarak her koşulda sorunsuz çalışan hücre tekerleri imal etmekteyiz. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek günün şartlarına uygun makine parkuru ve yetişmiş insan gücünü en verimli şekilde kullanarak ve müşterilerinin ihtiyacını en ön planda tutarak karşılayan kapasite gücüne sahiptir. Kalitesini, müşteri memnuniyeti esasıyla tescilleyen firmamız ISO 9001–2008 ve CE belgeleri ile de taçlandırmıştır.

Ürettiğimiz ürünler hem iç pazarda hem de dış pazarda büyük rağbet görmektedir. Kapasitesini her geçen sene artıran firmamız, yenilikçi ve kurumsal yapısını kuvvetlendirmenin yanında geleneklerinden ödün vermeden çalışmalarına devam etmektedir. Amacımız sektöründe lider, dünyada tanınan ve her koşulda müşterilerine hizmeti kendine ilke edinen bir marka firma haline gelebilmektir.

Kalite Politikamız

Firmamız Hava Kilidi,paçal makinası,irmik kırıcı,hücre tekeri ve değirmen makinaları yedek parçası Sektöründe Türkiye'nin Önde Gelen Firmaları Arasında Yer Almaktadır.

Bu Sektöre Hizmet Verme Yolundaki Politikamıza Temel Olabilecek Esaslar Aşağıda Belirtilmiştir:

Müşteri ihtiyaçlarını zamanında ve istenilen şekilde karşılamak

Müşteriyi ürünümüz kullanımı ile ilgili detaylı şekilde bilgilendirmek.

Her zaman güvenilir bir firma olmak.

Müşteriye en hızlı ve ucuz şekilde nakliye şirketleriyle anlaşarak hizmet sunmak.

Personelimizin eğitim seviyesini üst seviyede tutmak.

Mevcut durumumuzu korumakla yetinmeyip kalite yönetim sistemi şartlarına uyarak her noktada sürekli iyileşmeyi temel felsefemiz olarak belirlemek.

Misyonumuz

Toplumsal yaşamda saydamlık, ekonomik yaşamda bireyin refah ve istikrarına etkin olarak katkıda bulunmak üzere ticari ve endüstriyel platformlarda verimli ve sürdürülebilir yatırımların gerçekleştirilmesi

Vizyonumuz

Nihai kullanıcıya dayalı olarak işleyen perakende piyasalarda sunulan ürün ve hizmetlerde en çağdaş ticari ve teknolojik uygulamaları izlemek, geliştirmek ve gerçekleştirmek, Türkiye ve bölgemizde bu çalışmaların etkin olarak yürütülebilmesi için gerekli kurumsal imkan ve kabiliyetleri oluşturmak ve değerlendirmek. Temel değerlerimiz:

Yaratıcılık Yapılan her işte yaratıcılık esas alınır, farklı görüşler özgürce dile getirilir.

Tutarlılık Eylemler ve söylenenler arasında tutarlı bir bağ bulunması gerekir ve mevcudiyeti aranır.

Esneklik Olaylar karşısında esnek davranılır, dogmatik tutum sergilemekten kaçınılır.

Şeffaflık Gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili sonuç ve gelişmeler sosyal paydaşlara ve çalışanlara açıkça iletilir.

Kalite Kalite, hem ürün hem de hizmetlerin olmazsa olmaz bileşeni olarak kabul edilir.

Müşteri Odaklılık Yapılan her işin merkezinde müşteri ihtiyaçları ve menfaatleri yer alır.

Takım Ruhu Başarının ancak birlikte çalışılarak elde edileceği düşüncesi ve inancıyla takımın her üyesi birbirine saygı duyarak destek verir.