Kartaş Makina - Kimdir

Tekstil Makineleri, Çanta Dikiş Makinesi, Deri Dikiş Makinesi, Biye Kesim Makinesi, Tela Yapıştırma Presi, Zigzag Makinesi, Punteriz Makinesi, Sanayi Dikiş Makineleri, Maske Makineleri Pazarlama ve Satışı

Kartaş Makina Hakkında

Kartaş Makina, 1984 yılından bu zamana kadar konfeksiyon makineleri sektöründe faaliyet gösteren Kartaş Sanayi Dikiş Makinaları ve Kesim Makasları; deneyimi ile birçok işletmeye ürün tedarik ederek, Türkiye'nin her yerine makina hizmeti gönderecek büyük bir kuruluş haline gelmiştir.

Kartaş Makina,  Çanta Dikiş Makinesi, Deri Dikiş Makinesi, Biye Kesim Makinesi, Tela Yapıştırma Presi, Zigzag Makinesi, Punteriz Makinesi, Sanayi Dikiş Makineleri, Maske Makineleri Pazarlama ve Satışı yapılmaktadır.

Hedefimiz; yüksek kalite ve performansı, uygun fiyat ve ödeme koşulları ile daha çok kişiye ulaşmak, Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak en önemli misyonumuzdur.

Türkiye'de imalatı yapılan tüm sanayi ürünlerini özel kategorilerle detaylandırılarak detaylı ürün açıklamaları ve de teknik özellikleri, marka ve model tipleri, tüm özellikleri, satış detayları, satıcı imalatçı bayi mumessil sıfır ve 2. el alan satan firma olarak ürün, malzeme, hizmet ve tüm sanayi ürünlerini bulabilirsiniz.

Kartaş Dikiş Makinaları ve Kesim Makasları İstanbul Unkapanı'ndaki şubesi ile; siz seçkin müşterilerimizin hizmetindedir.

Kronoloji :
1984 Yılında Kartaş Dikiş Makinaları Kuruldu.
2021 Resmi Web Sitemiz Hizmete Girdi.