Sürsan Makine - Kimdir

İtalyan malı Top Automazioni ve Tayvan malı Barload marka magazinli çubuk sürücüler ile BKT Marka yerli imalat hidrolik sürücü satış ve servisi

Firmamız Bkt Mak. İml. Ltd. Şti. 2007 yılında hidrolik çubuk sürücü imalatı yapmak üzere kurulmuştur. BKT MAKİNA ve SÜRSAN MAKİNE olarak iki firmamız bulunmaktadır. BKT MAKİNA Ankara’da hidrolik çubuk sürücü imalatı yapmakta olup, tüm marka ve model sürücülerin servis hizmetini vermektedir. SÜRSAN MAKİNE firmamız İtalyan TOP AUTOMAZIONI, Tayvan STC ve yine Tayvan’da MCS modeli olarak ürettirdiğimiz SÜRSAN marka magazinli çubuk sürücülerinin ve İtalyan MASTERVAC endüstriyel vakumlu temizleyicilerin distribütörlüğünü yapmaktadır.

BİLGİ

Talaşlı imalatta kullanmakta olduğumuz CNC torna tezgahlarının vazgeçilmez unsuru olan çubuk sürücüler seri imalatımızı kolaylaştırmakta, kısa sürede adetli işlerimizi zaman ve işgücü kaybına uğramaksızın bitirmemizi sağlar.3 mt.lik çubuklarımızı testerelerde kesmek yerine tek bir parça fire ile komple işleyerek malzeme kaybını azaltır. Mevcut personelimizi daha verimli kullanarak, üretimimizde en az %25 artış görebilmekteyiz. Kullandığınızda göreceksiniz ki, almış olduğunuz bu makinalar çok kısa sürede size sağladığı getirilerle, maliyetini kat kat fazlasıyla çıkaracaktır.