Nar Makina Kimya - Kimdir

Dikey Paikey panel ebatlama sunta kesme makinası, Dikey panel ebatlama kompozit kesim ve derz açma makinası, Sanayi kimyasalları satış, ürün geliştirme merkezi. Kimyasal destek ve arge

Firmamız Makine üretimi ve kimyasal madde tedariği amacı 2009 yılında kurulmuştur.

2006 yılında dönüşüm makine adı ile makine sektöründe faaliyet gösteren Firmamız 2009 yılı itibari ile artan talepler doğrultusunda makine ve kimya sektörünün değişik branşlarında tecrübeye sahip donanımlı kadrosu ile türk sanayicisine en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir.

Gıda tekstil deri tarım inşaat ağaç ve mobilya gibi ülkemiz ekonomisinin vazgeçilmez sektörleri için gerekli makine ekipman ve kimyasal hammadde temini ve daha da önemlisi işletmelerin verimliliğini artırmak için üretim konusundaki gerekli ve sorunlu noktalarda çözüm ortağı olmak firmamızın ana uğraş konusunu oluşturmaktadır.

Bursa- İnegöl’de faaliyet gösteren şirketimiz sektörün saygın kuruluşları ile güç birliği içerisinde olmuş ve ülkemizin her noktasına etkin ve kaliteli hizmet sunma hedefine odaklanmıştır. Koşulsuz müşteri memnuniyeti firmamızın ana prensibidir.

SAYGILARIMIZLA