Zafer Aksesuar Tekstil - Kimdir

Aksesuar imalatı

Zafer Aksesuar 1995 yılında tekstil sektörüne yönelik metal aksesuarlar üretim amacıyla kurulmuştur. 13 yıldır kaliteden ödün vermeden müşterilerine en iyiyi sunmaya çalışan Zafer Aksesuar tekstil sektörünün ihtiyacı olan her türlü metal aksesuarları üreterek sektöründe kaliteli ürün ve mükemmel servis anlayışı ile kendine zirvede bir yer edinmiş, gerek yurt içinde, gerek yurt dışında büyük projelere imzasını atmıştır.

Kurulduğumuz günden bu yana Değisimi, Gelişimi ve Yeniliği hedefleyerek çağdaş ve özgün tasarımları günümüz teknolojisi ile üretmeyi hedefliyoruz.

Firmamız, mükemmel kalite, zamanında hizmet ve müşteri memnuniyeti unsurlarını ön planda tutarak, düğme, rivet, çıt çıt, kuşgözü, metal etiket, trok, elcik, halka, ayar, kanca ve kuruma özel projeler ile birçok alanda üretimini sürdürmektedir.

Türkiye aksesuar pazarında göstermiş olduğumuz başarıyı yurt dışında da sürdürürken Avrupa, Ortadoğu ülkeleri ve Rusya başta olmak üzere birçok ülkeye ürünlerini ihraç etmekteyiz.


Kalite Politikamız ::
Zafer Aksesuar olarak hedefimiz, müşterilerimizin ürünlerimize duyduğu güveni korumak, ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede karşılayarak, sektöründe öncü ve lider olmaktır.SUXE markamızla yurt dışı ve içinde müşteri güven artırmak dünya markası olmaktır

İhracat, kalite ve ürün geliştirme gibi alanlarda gösterdiği başarının yanı sıra Zafer Aksesuar; içinde yaşadığı topluma karşı duyduğu sorumluluk bilinciyle insana ve ekolojik değerlere duyarlı bir üretim stratejisi benimsemiştir.

Hedefimize; insana ve çevreye değer verip, kaynakları doğru seçip planlı kullanarak ulaşacağımıza inanıyoruz. Müşteri memnuniyetini esas alan Zafer Aksesuar, müşterilerinden gelen istek ve önerileri dikkate alarak üretimini şekillendirir. Ürün kalitesi ve güvenliğini ön planda tutan firmamız, tasarımdan tüketici kullanımına kadar var olan süreçte Toplam Kalite Yönetimini benimsemektedir.

Zafer Aksesuar, yönetim sisteminin sürekliliği ve başarısında ekip çalışmasının yanı sıra çalısanların duyarlılığının büyük önem taşıdığı bilinciyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.


Misyonumuz ::
Üretimde sürat, kalite ve fiyatta en uygun avantajları sunmak maksadıyla, modern üretim tekniklerinden ve teknolojik imkanlardan en üst seviyede yararlanarak müşterilere hizmet edinmeyi amaç edinmiştir.


Vizyonumuz ::
13 yıldır kaliteden ödün vermeden sunduğumuz hizmetleri; kendi alanımızda başlattığımız öncü çalşmaları sürekli yenilenen teknolojisiyle hep daha kaliteli ve tam zamanında sunmak, birikimlerimizi bilgi ve tecrübemizle harmanlayarak gelecek kusaklara aktarmaktır.


Kalite Politikamız ::
İç ve dış piyasadaki müşterilerin beklentilerini ve görmeyi arzu ettiği ürünleri, sıra dışı ve çağdaş çizgilerle kaliteli ve ilkeli sunmaktır.