AS Metal - Kimdir

Ahşap İşleme Makinaları İmalat Ve İthalatı

Ağaç işleme makineleri sektöründe yıllardır hizmet veren AS METAL, küçük ve büyük her ölçekte yeni tesislerin kuruluşuna katkıda bulunmuş, kuruluş aşamasından sonra da hiç bir zaman hizmetini esirgemediği gibi verdiği eknik bilgilerle işletmelere yardımcı olmuştur.

Bunları yaparken, yüksek kalite, işletim performansı, yüksek verim ve tutumluluk gibi ilkelere her zaman önem vermiştir. Bu ilkeler dahilinde çalışanların teknik bilgi ve becerilerini göz önünde tutarak ürettiği makinelerde kullanım kolaylığı getirmiş ve uzun yıllar problemsiz çalışmayı sağlamıştır. Bu sayede kullanıcıya çalışma zevki vermeyi başarmıştır. Bunun neticesinde de sizlerden aldığı güven duygusuyla her zaman daha ileri adımlar atıp, gün geçtikçe kendini geliştirmeyi de bilmiştir

Uzun yıllar verdiği üretim ve teknik servis hizmetlerinin dışında gerçekleştirdiği ithalatta da aynı noktalara azami önem vermiş ve getirdiği makinelerin yurt dışında bu ölçüler doğrultusunda özel olarak imal edilmesini de sağlamıştır. Bu bağlamda sizlere üretici bir ithalatçı firmanın ayrıcalığını yaşatmaktadır. Bu ayrıcalıkla müşterilerinin sorunlarına daha hızlı ve ekonomik çözümler getirerek kendisine duyulan güveni pekiştirmiştir.

Ülkemizdeki binlerce makinenin üzerindeki AS METAL ismi bu sektöre kazandırdığımız teknik ve ekonomik katma değerin göstergesidir. AS METAL duyduğu bu onuru, bu sektörçle çalışanlarla paylaşmaktan kıvanç duymaktadır.

Bu kuvvetle AS METAL, ilkelerinden hiçbir zaman şaşmadan ilerlemeyi kendisine hedef olarak belirlemiştir.

Hissettirdiğiniz inançtan dolayı teşekkür ederiz.