Boskar İstif Makinaları - Kimdir

Boskar 1994 Yılında Forklift satıs,kiralama ve satıs sonrası hizmetler vermek amacı ile Boskar ĐstifMakinaları Sanayi ve Ticaret A.S. adı altında kurulmustur.

 

 

Boskar 1994 Yılında Forklift satıs,kiralama ve satıs sonrası hizmetler vermek amacı ile Boskar İstif Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. adı altında kurulmustur.

 

Balkancar Mümessilliği ile sektöre hızlı bir başlangıç yaparken büyümenin öngördüğü hizmet ve marka geliştirme çabaları, Boskar üzerindeki sorumluluğu arttırırken İngiliz Boss markasının mümessiliği de bünyeye katıldı. 1997 yılına kadar devam eden temsilcilik makine sektörünün gelişimi, ithalat edilen marka sayısıyla rekabette güçlü olmayı gerektirdi. 1999 yılı Samsung mümessilliği artan gücün getirisi oldu. Eylül 2001 yılında forklift mucidi olan, 163 yıllık mazisi ile; Yale Türkiye Genel Distribütörlüğü alındı. Altı yıl boyunca satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdürmüş olup; Hızla gelişen talepler doğrultusunda, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve daha geniş bir ürün yelpazesi sunmak amacı ile bugün Cat® Lift Trucks Türkiye genel distribütörlüğü ile yoluna devam etmektedir.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Piyasada adı dürüstlük ve güvenilir kelimelerinin bir birleşeni olarak anılmaya başlayan firmamız, dünya sınırlarının kalkması ve globalleşmenin bir sonucu olarak yeni atılımlar ile sektöründe lider olma özelliğini sürdürmektedir. Cat® Lift Trucks gerek denge ağırlıklı ve istif makineleri konusunda dünya çapında üstün teknolojisi ile üretim yapmaktadır. Bu bağlamda ürünlerimiz dizel, akülü, gazlı forklift ve istif makinelerini kapsamaktadır. Dünya üzerinde geniş ürün yelpazesi, gelişen ve yenilenen ürünleri ile müşterilerine A’dan Z’ye cevap veren nadir üretici firmalarından biridir.

 

Peki sadece forklift mi? Hayır ayrıca sektörünün ve uzmanlığının dışına çıkmadan müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacı ile Boskar  İstif Makinaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. ;

 

2006 yılı başında Türkiye Genel Distribütörlüğü’nü aldığımız, konusunda en güçlü sektor lideri markası olan Amerikan menşeili “Tennant” ; Zemin Süpürme ve Yıkama Makineleri ile çalısılan alan üzerindeki temizliğin verimliliğe katkısını müşterilerine aktarmaktadır. Türkiye Genel Distribütörlüğünü yapmaktadır.

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Boskar rekabet yapmaz rekabet yaratır ….

 

Bizi rakiplerimizden ayıran en onemli özellik “Core Business” yani çözüm ve müşteri odaklı çalısmamızdır. Musterimiz bizim kapımızdan girdikten sonra bizlerden biri olur, bizim ortağımızdır, biz onların çözüm ortağı  oluruz, A’dan Z’ye tüm sorunları bir potada toplar ve en uygun çözümleri onlara iletiriz, kendimizi müşterilerimiz yerine koyar onlar gibi düşünürüz çünkü onlar var oldukça bizlerin var olacağını biliriz ve inanırız ki sunduğumuz çözumler bizi mutlu ediyorsa müşterimizi de mutlu edecektir. CRM - Müşteri iliskilerini maksimum derece verimli kullanarak onların her zaman yanında oluruz. Tüm dert sıkıntı ve sevinçlerini paylaşır, bizim ile beraber onlarında büyümesine olanak sağlarız, bizi farklı kılan ikinci önemli husus ise satıştan sonra ki süreçte uzun süre sürecek olan servis ve yedek parça hizmetinin de kesintisiz ve zamanında verilmesidir, dediğimiz gibi müşterimiz bizim ortağımızdır..

 

PRENSİPLERİMİZ;

 

• Çözüm ve Müşteri odaklı hizmet

• Maksimum satış sonrası ve yedek parça desteği

• 1980 yılından bu güne kadar çeyrek asırlık tecrübesi

• Uzman ve güçlü kadrosu ile sektöründe lider

 

HEDEFİMİZ;

 

Türkiye’de lider olma dünya’da kendimize kalıcı bir yer edinme ama en önemlisi mutlu ve memnun müşteri profilini oluşturma diyebiliriz. İş ortağımız müşterilerimizin her problemine bir çözüm sunacağımızı iddia ediyoruz.

 

SİZE TEKLİFİMİZ,

 

MARKA’nın veMARKALAŞMANIN anlam ve değer kazandığı günümüzde, kendisini uzun ve zorluyollardan geçerek kanıtlamış ve artık birMARKA olmuşCat® Lift Trucks – BOSKAR - Tennant birlikteliğine sizleri de katmak ve bu işbirliğinden herkesin kazandığı ve kazanacağı güzel ortaklıklara imza atmaktır.