Çevik Paslanmaz - Kimdir

Çevik paslanmaz gıda kozmetik ilaç kimya ve özel gibi sektörüne yaptığı paslanmaz ekipmanlar ile 2004 yılından beri katkı sağlamaktadır

ÇEVİK PASLANMAZ KİMDİR

2004 yılında kurulup gıda kozmetik ilaç kimya sektörlerine ve diğer özel proje imalatları ile tüm sektörlere genç ve deneyimli kadrosu ile olması gereken profesyonel imalatlar yaparak katkıda bulunmaktadır. Şirket Kurucusu Mustafa Çeviktir. Deneyimimizi, terminlerimizi ve işçilik kalitemizi referanslarımızdan bilgi edinebilirsiniz.

Çevik paslanmaz alanında hassas davranarak tüm personelini ve paslanmaz tedarikçi çözüm ortaklarını profesyonel firmalardan seçerek kullandığı tüm malzemeleri sertifikalı standart marka malzemeleri seçmektedir.

Firmamızda Satış ya da imalat sonrası karşılıklı sözleşmede belirtilen marka ve istenilen kalite malzeme mutlak suretle kullanılır.

Terminlerinde, imalat kalitesinde ve imalat sonrası takip konusunda çevik paslanmaza sonuna kadar güvenebilirsiniz.                                                    
 Çevik paslanmaz Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda, müşteri adına en doğru kararları vererek firmaların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak imalatları, tasarlayıp üretmektedir.


Müşterilerimiz satın aldıkları makineler yâda alanımız olan diğer ihtiyaçlarda 7 gün 24 saat teknik servis hizmetinden faydalanmaktadırlar.