Efmak - Kimdir

CNC Talaşlı İmalat Makinaları Satış

EFMAK CNC TAKIM TEZGAHLARI kurulduğu günden beri sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Talaşlı imalat tezgahları konusunda faaliyet gösteren şirketimiz;

 

MAXMILL CNC Dik ve Köprü Tipi İşleme Merkezleri, LITZ CNC Torna, CNC Tapping Center, CNC Yatay İşleme Merkezi, 5 Eksen CNC İşleme Merkezi ve CNC Borverk tezgahlarının Türkiye distribütörü olarak satış ve teknik servis hizmetini yapmaktadır.

 

Teknik servis kadromuzda bulunan deneyimli mühendislerimiz, marka bağımsız  olarak  sizlere bakım ve onarım hizmeti sunacak yeterliliktedir. Firmamız   servis hizmetinin  gerektirdiği  teknik donanım, ekipmanlar ve   ölçü aletleri dışında  geniş yedek parça stoğu sayesinde sizlerden gelebilecek servis, bakım, onarım taleplerini  en iyi şekilde  karşılayabilmekte,  CNC ve üniversal takım tezgahları konusundaki geniş ürün yelpazesi sayesinde ise talaşlı imalat konusunda faaliyet gösteren her firmanın ihtiyacı olabilecek makinaları sizlere sunabilmektedir.

 

 

Firmamızın  değişmez  prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Sürekliliğin teminatı hizmette  dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan EFMAK, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.