Dizayn Hidrolik - Kimdir

Hidrolik makina imalatı , dolum makina imalatı , özel makina tasarımı ve imalatı

2002′den bugüne yılların verdiği sektör tecrübesi, 2010 yılında temelde teknoloji, inovasyon ve müşteri odaklı satış ve servis felsefesiyle Dizayn Hidrolik & Pnömatik ismi ile kurulmuştur.

  Firmamız hidrolik ve pnomatik sistemlerin proje tasarımlarında uyum, performans ve veririmlilik yönünden en ideal uygulamaları geliştirmektedir. Sistem Proje Tasarımlarının gerek ürün gerek satış gerekse satış sonrası servisini profesyonel kadrosu ile şekillendirmekte ve farklı seçenekler sunmaktadır.

Firmamız hidrolik, pnömatik, yağlayıcı ve sızdırmazlık grubunda hizmet vermektedir. Firmamız Hidrolik Grubunda başta Hidrolik ünite,Hidrolik Silindir,Hidrolik Lift, Yük asansörü, Engelli asansörü,ön kepçe, Hidrolik Pompalar olmak üzere hidro motor, direksiyon beyni, hidrolik yağ soğutucuları, filtreler, yön kontrol valfleri, yardımcı valfler, hidrolik kep piston, bağlantı elemanları, tesisat boruları, honlanmış borular, rot borular, krom kaplı miller, indüksiyonlu miller, hortum ve hortum rakorları ve aksesuarlarının satış, satış sonrası servis ve proje hizmetini vermektedir.

Dizayn Hidrolik & Pnömatik her zaman en kaliteli ürünü en uygun koşullarda müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Bu sayede firmamız gerek stoktaki gerekse stok dışı ürünleri talep doğrultusunda sorunsuz yönetebilmektedir.

Müşteri Memnuniyetini prensip olarak kabul eden firmamız proje-sistem tasarımı, ürün satışı ve satış sonrası hizmetleri ile sektördeki faaliyetlerini hassasiyetle sürdürmektedir. Müşteri taleplerine en kısa sürede, en uygun ürün ile cevap veren Dizayn Hidrolik & Pnömatik, ürünlerin performansını değerlendirip, gelen talepler doğrultusunda teknolojik yenilikler sunmaktadır.

Saygılarımızla…

VİZYON & MİSYONUMUZ

Vizyonumuz

Önemli olan; “doğru kişilerle doğru işi yapabilmektir”

Bu yaklaşımla teknoloji ile çalışma ortamının yarattığı olanakları etkin bir şekilde kullanıp, kaliteli ve avantajlı hizmetler sunmak amacındayız. Bu anlamda firma vizyonumuz;  hedeflediğimiz alanımızda tam çağdaş teknolojileri kullanarak piyasaya sunmak, çalışanlarımızla işbirliği içinde olmak ve çalışma alanlarımızı genişletmektir.

Misyonumuz

Büyümemizi hızla sürdürürken, “Bütünsel Kalite” anlayışıyla ve kalitenin rastlantılara bırakılamayacağının bilinci ile, kurumsallaşmaya da aynı özeni gösteriyoruz. Sizlere sunmakta olduğumuz markalar da, bu özene paralellik sağlamaktadır.

Dizayn Hidrolik ile küçük ya da büyük herhangi bir işbirliğine girmiş tüm müşterilerimizin gereksinimini ; her zaman ilk hamlede, tam doğru ve arzu ettiği biçimde istediği sürede ve optimum fiyatlarla, en yeni teknolojiyi kullanarak karşılamak ; satış sonrasında da hiç eksilmeyen teknik destekle bu tatminin sürekliliğini sağlamak, en önemli ilkemizdir.