Master Thermoform - Kimdir

Bardak kalıbı, tabak kalıbı, kapak kalıbı, köşeli kap kalıbı, yoğurt kap kalıpları gibi yuvarlak ve köşeli kaplar için ihtiyaçlarınıza göre üretilmiş ve tasarlanmış çeşitli kalıplar üretmektedir.

Nazar Makina Sanayi' yi iki ortak geçmişe dayanan tecrübelerimizi birleştirerek kurduk. Kısa zamanda yaptığımız ürünlerle Türkiye ve yurt dışında kalitemizi kanıtlayarak firmamız plastik sektörünün güvenini kazanmıştır.

Nazar Makina Sanayi olarak kaliteden ödün vermeden yolumuza devam etmekteyiz. Kaliteyi uygun fiyatla buluşturup siz müşterilerimize sunarız.

Makinelerimizde kullandığımız malzeme ve ekipmanlar özenle seçilip kullanılmıştır. Bizi tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür eder kalitemizden memnun kalacağınızı taahhüt ederiz. Bütün değişiklik hakları firmamıza aittir.

Saygılarımızla ...

M.Erkan ÖZUSLU
Servet YILDIRIM

1976 yılında Arif BAŞDEK tarafından kurulan firmamız Toprak Sanayi Makinaları üzerine faaliyet göstermiştir.

2007 yılında makina parkımızı CNC makinalarla güçlendirip faaliyet alanımızı genişleterek Sigara ve Tütün, Demir Çelik, Tarım, Taş kalıbı, ve Paketleme  Makinaları sektöründe yedek parça imalatı konularında faaliyetlerini sürdürmektedir.