Yunuslar Kerestecilik - Kimdir

kereste bizim isimiz

 Firmamız 1965 yılında Eskişehir'in Margı Köyü’nde marangoz atölyesi olarak Mehmet Erkan tarafından kurulmuş olup, 1968 yılında Eskişehir'in Alpu İlçesi Bahçecik Köyü'nde kereste imalat ve satışına başlamıştır.

1979-1995 yıllları arasında Eskişehir Gündoğdu Mahallesi'nde imalat ve satışa devam edilmiştir.

Yunuslar Kerestecilik San. ve Tic. Ltd. Şti. 1993 yılında şirket ünvanı alınmıştır.

Yunuslar Kerestecilik San. ve Tic. Ltd. Şti. 1995 yılında Eskişehir Batıkent Mahallesi Keresteciler Sitesi'ne taşınmıştır.

Firmamız ilk günden beri müşterilerine en kaliteli malzemeyi en uygun fiyata sunmayı kendine amaç edinmiştir.

 

    Ürün Çeşitlerimiz;  yerli ve ithal Sarıçam, Karaçam, Köknar, Ladin Tomruk ve Kereste olup; Mamullerimiz ise, lambiri ve taban tahtası, süpürgelik, cam çıtası, küpeşte, alın tahtası, kapı sereni, lambiri şapkası, kapı pervazı,ahşap dekorasyon malzemeleri, römork ve kamyon kasalığı, hazır kapı imalatı olmak üzere her sınıf ve ebatta hazırlanmaktadır. Hazır sattığımız ürünleri ise OSB, plywood, MDF, amerikan kapı yüzeyi, masif panel, çam tel direk, çam maden direk, ilaçlı elektrik direği, çam sırık, kağıt şeklinde sıralayabiliriz.


   Yunuslar Kerestecilik San. ve Tic. Ltd. Şti. gerek yurtiçi piyasasında gerekse Uluslar arası pazarda tanınan ve öz kaynaklarıyla sürekli yatırım yaparak üretimini geliştiren, ilk günden beri müşterilerine en kaliteli ürünü en uygun fiyatla vermeyi kendine amaç edinen bir firmadır.


     Şirketimiz yerli ve yabancı ağaç makinaları ve inşaat fuarlarının takipcisi olup , makine alımı ve yatırımlarla son teknolojiyle donatılmış entegre tesislerimizde ürünlerimizin tamamı modern fırınlarda kurutulup işlenerek pazara sunulmaktadır.

    Yunuslar Kerestecilik San. ve Tic. Ltd. Şti., ağaç işleri, ahşap ürünleri, kapı imalatı ve satışı sektöründeki rakipleri arasından sıyrılmak ve standardını yükseltmek, hizmetini ve sistemini tescillemek için ISO 9001:2000 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ çalışmalarını 2006 yılında başarıyla tamamlayıp kalite yönetim sistemini bünyesinde etkin olarak uygulamaya başlamıştır.

Vizyonumuz

Müşterilerine her zaman beklentilerinin üzerinde ürün ve hizmet sunmak

Kalite standartlarına uymak

Kurumsal yapımız ile sektörümüzde lider bir kuruluş olmak

 

Misyonumuz

Müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmak

Bir defada en doğru üretimi yapmak

İlkelerine bağlı

Sistemine güvenen

Sektöründe her zaman kalitenin temsilcisi olmak ve her zaman en üst sırada yer almak

Müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sağlayan bir kuruluş olmak

 

Kalite Politikamız

Yılların vermiş olduğu güveni gelecekte de devam ettirmek,

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak müşteri memnuniyetini artırmak için tüm çalışanlarımızın katılım ve desteği ile sistemimizde sürekli iyileştirici faaliyetleri gerçekleştirmek,

Tedarikçilerimizle birlikte; karşılıklı işbirliği ve güven çerçevesinde verimliliğimizi arttırmak,

Ekip ruhu ve ekip çalışması anlayışını, şirket kültürümüzün temeli olarak görmek,

Kaliteyi şirketimiz için ulaşılan ve korunan bir düzey değil, yenilenen ve geliştirilen bir hedef olarak görmek,

Kaliteyi şirket geleceğinin güvencesi olarak görmek,