Stil Reklamcılık - Kimdir

Açik hava Reklam tabela üretimi Araç giydirme stand TÜrkiye genelinde montaj uygulama işleri

Hakkında

Kalite, Servis ve Güvenilirlik

Stil Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, müşterilerine yüksek kaliteli üretim yanında yeterli ve samimi servis sunarak, kalıcı müşteri bağlılığı tesis etmeyi başarmıştır. Şirketimiz, müşterileriyle ve kendi kaynaklarıyla yarattığı sinerji ile, kusursuz ve kaliteli ürünleri güncel fiyat analizleriyle müşterilerine sunabilmektedir. Uzun yıllardan beri süregelen güvenilir müşteri ilişkileri yaratma çabalarımız, sektörde saygın kurumsal firmalar arasına girmemize yardımcı olmuştur. Üretimlerimizin tamamında, koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibimiz bulunmaktadır.

Tasarım

Tasarım ve buna bağlı uygulamalarda uzman olan ekibimiz, uzun yıllardan beri elde ettiği kazanım ve tecrübe ile müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaktadır. Grafik tasarım alanında yaptığımız en son teknolojik yatırımlarla; hizmet kalitemizi, uzmanlarımızın kalitesini ve de sunduğumuz ürünün kalitesini arttırmakta ve garantisini vermekteyiz. Tasarım uzmanlarımızın yetenekleri ve kullandıkları teknoloji ile basit objeler, yaratıcı ve kaliteli ürünlere dönüşmektedir.

Dijital Baskı

Baskı teknolojisindeki en son yeniliklere yatırım yapmak kaydıyla ,müşterilerimize yüksek kaliteli ve 3M garantili sınırsız baskı seçenekler i sunmaktayız. Firmamız , digital baskı makine parkurunda en iyi olarak bilinen Vutek, HP, Roland ekipmanlarıyla, sınırsız boyda dijital baskıyı, 3M malzemesi, UV ve orijinal mürekkep kullanarak üretmektedir. Baskı makinelerimiz, vinil, folyo,duratrans,polistiren, polikarbonat, pleksi, foreks, kağıt, aluminyum, branda, ahşap gibi çok çeşitli yüzeylere baskı yapabilme kabiliyetine sahiptir. Ürünlerimizin solmaya, soyulmaya ve her türlü dış etkene karşı daima arkasındayız ve bunu 3M garantisiyle belgelemekteyiz.

Özel Projeler

En basit fikirleri dahi yenilikçi ve iyi hazırlanmış ürünler haline getirmekteyiz. Tasarım ve üretim ekibimiz ile en son teknolojiyi kullanılarak, müşterilerimizin her türlü özel proje talepleri titizlikle çözüme kavuşturmaktadır.

Kurumsal Kimlik Uygulamaları

Uzun yıllardır 3M yetkili üreticisi olarak faaliyet gösteren firmamız, bu özelliği ile hizmet verdiği kurumsal kimlik çalışmalarında ön plana çıkmıştır.

Her türlü ahşap, pleksiglas, alüminyum ve metal ürünlerin şekillenmesi ve dijital baskı uygulamalarımız ile Stil Reklamcılık indoor ve outdoor reklam çalışmalarında sektörde her geçen gün uzmanlaşmaktadır.

Bir başka deyişle, en küçük boyuttaki dijital baskı çalışmasından, alternatif stand çözümlerine, her türlü mağaza ahşap dekorasyonundan dev totem pano üretimine kadar kurumsal kimlik çalışmalarımız ile hizmetinizdeyiz

Tarihçemiz

Stil Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1989 yılında faaliyete geçmiştir. Kurulduğumuz yıllardan bugüne kadar gerek reklamcılık sektöründe, gerekse şirketimizde çok büyük değişimler yaşanmıştır. Gelişen teknolojinin verdiği ivme ile reklamcılık sektörü baş döndürücü bir hızla değişirken, firmamız da ilk günden beri benimsediği ilkeleri sayesinde bu süreçten kendini geliştirerek ve büyüyerek çıkmıştır.

Stil Reklamcılık, outdoor reklamcılığın boya ve fırça ile yapıldığı dönemde küçük bir binada kurucumuz Sayın Remzi Demirkol tarafından hayata geçirilmiştir. Mesleğindeki yeteneğinin Aygaz A.Ş. Genel Müdürü tarafından keşfedilmesi ile firmamız büyüme sürecine girmiştir. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak, kendisini yenileyerek, durmaksızın yatırım yaparak sektöründe söz sahibi firmalar arasına girmeyi başaran Stil Reklamcılık, rakipleri tarafından yakından izlenen ve örnek alınan bir firmadır.

Faaliyete dış mekan (outdoor) reklamcılığı ile başlayan Stil reklamcılık bugün, iç ve dış mekan reklamcılık ve kurumsal kimlik çalışmaları alanında her türlü hizmetin yanı sıra son yatırımı ile ahşap dekorasyon konusunda da hizmet vermektedir. Çeyrek asırlık faaliyet sürecinde Türkiye’nin her noktasında sayısız projeye imza atan firmamız, değişmez kalitesi ve taviz vermediği ilkeleri sayesinde ülkemizin önde gelen firmaları tarafından uzun soluklu çözüm ortağı olarak tercih edilmektedir.

Stil reklamcılık, 3M firmasının sınırlı sayıdaki yetkili üreticilerinden birisi olmanın tüm avantajlarını müşterilerine yansıtmaktadır.

İlkelerimiz

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti

Müşterilerimizin memnuniyeti birincil amacımızdır.

Kalite ve Farklılık

Ürünlerimizin sizlere en kaliteli şekilde ulaşması için kalifiye ve yetenekli insan gücü istihdam eder, standartları belgeli kaliteli malzemeleri kullanırız. Rakiplerimizden bu şekilde farklılaşmaktayız.

Takım Çalışması

Ürettiğimiz ürün ve hizmetlerde , takım çalışması ; olmazsa olmazlarımızın başındadır. Takım çalışması sayesinde, üretimlerimizin her aşamasında sağlamlık ve kaliteyi yakalayabiliyoruz.

Yüksek Teknoloji ile Üretmek

Kaliteli üretimi uygun maliyetlerle ulaştırabilmek için her zaman son teknolojiyi kullanırız.

Yenilikçilik

Rakiplerimizden farklı olmak için , inovasyon çalışmalarının olması gerekliliğinin bilincindeyiz. Enerjimizin büyük kısmını yenilik üretme konusunda harcamaktayız.

Mükemmeliyetçilik

Mükemmel olduğuna inanmadığımız ürün veya hizmeti kendimize yakıştırmayız, müşterilerimize layık görmeyiz.

Dakik Üretim ve Teslim

Ürün ve hizmetlerimizin teslimi konusunda taahhüt ettiğimiz sürelere daima sadık kalırız.

Müşterimiz baş tacımızdır, gururumuzdur. Her yeni müşteri, bizler için uzun soluklu bir dostluğun başlangıcıdır

Sosyal Sorumluluk

Kanunlara Saygılı Olmak

Faaliyetlerimizi sürdürürken, kanunların belirlediği sınırların,etik kuralların dışına  çıkmayız.

Önce İnsan

Çalışanlarımızın sağlığı, kendilerini geliştirmeleri ve mutlu olarak çalışmaları bizler için çok önemlidir. Bu konularda çalışanlarımıza elimizden gelen desteği veririz

Tüketici ve Çalışanların Sağlığını Ön Planda Tutmak

Üretim ortamımız ve kullanılan üretim materyalleri insan sağlığına uygun olarak tasarlanmaktadır.

Teknoloji

Stil Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi müşterilerine üstün nitelikli ürün ve malzemeleri sunmak için, teknoloji değiştikçe üretim sistemlerini ve ekipmanlarını güncellemektedir. 8 renk baskı imkanı sunan, 5 metre genişliğinde tek parça ve sınırsız boyda baskı yapabilme kabiliyetine sahip VUTEK 5330 model makinemiz, 660 dpi baskı kalitesi ve yüksek hızla çalışma imkanı sağlamaktadır. Sektörde rakipsiz olarak bilinen makine parkuru sayesinde ürünlerimizi sizlere en hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaştırabilmekteyiz.

 

Ürün yelpazemize showroom ve fuar standları, ofis mobilyaları gibi önemli ürünleri ekleyebilmek için son yıllarda ahşap atölyemiz yenilenmiş ve upgrade edilmiştir.

VUTEK baskı makinemiz dışında HP, Roland ve diğer marka baskı makinelerimizde , iç ve dış mekanda alternatif ürünlere baskı yapılabilmektedir.

Üretimlerimizi yapabilmek için gerekli olan kaynak,metal kesim ve büküm makinelerimiz ile her türlü ihtiyacımızı kendi bünyemizde karşılayabilmekteyiz.

Araç filomuz ile ürünlerimizi Türkiye genelinde her gün ,her saat 7-24 istenen her noktaya teslim edebilmekteyiz.