Düzgünler Plastik - Kimdir

Plastik Sektörü Makine ve Techizat Satışı

1975 yılında büyük hedeflerle, Ekrem Düzgün öncülüğünde iş dünyasına adım atan Düzgünler Plastik çeşitli üretim faaliyetleriyle başarılı çalışmalarına devam etmektedir.

Tarım alet ve makineleri üretimiyle başlayan faaliyetlerine zaman içerisinde yeni halkalar ekleyen Düzgünler Plastik, bu günkü kurumsal ve modern yapısına kavuştu. 100 m² kapalı alanda başlayan faaliyetler sırasıyla, 1986 yılında Çelik Boru ve Otomotiv yedek parça imalatıyla Konya I. Organize Sanayi Bölgesinde 1.100 m²'ye, 1993 yılında Otomotiv ve makine dişlileri imalatıyla 2.400 m²'ye, Plastik Boru ve aksesuarları üretimiyle 1996 ve 1999 yıllarında Konya III. Organize Sanayi bölgesinde 25.000 m² açık alanda 8.000 m² kapalı alana, 2001 - 2005 ve 2008 yıllarında yapılan ilave yatırımlarla 100.000 m² açık alanda, 30.000 m² kapalı alana ulaşarak sürmektedir. Son olarak Türkiye'de ilk defa, Dalgıç Pompa Plastik Kolon Boruları üreterek bu alandaki liderliğini sağlamlaştırmıştır.

Yenilikçi anlayışla çalışmalarını sürdüren Düzgünler Plastik kazandığı tecrübe, bilgi birikimi ile üretimde kullandığı makine ve teçhizatları bünyesindeki ARGE biriminde tasarlayıp, güçlü altyapısıyla üretimini gerçekleştirmektedir.

Geleceğe dönük hedefleri olan, sürekli yenilikçi, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Düzgünler Plastik, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemini kapsamında, uluslararası standartlara uygun (TSE, EN, ISO) olarak;

- Plastik Sondaj Boruları ve ek parçaları üretimi,
- Plastik Basınçlı Temiz Su Boruları üretimi,
- Plastik Alt Yapı Boruları ( Koruge Boru) üretimi,
- Plastik Kolon Boruları üretimi,
- Plastik Sulama sistemleri ve ek parçaları üretimi,
- Plastik Ürün işleme ve tamamlama makineleri tasarım ve üretimi yapmaktadır.

Düzgünler Plastik, kalite ve hizmette sahip olduğu imajını koruyarak, bilgi ve tecrübesini artırarak, içinde bulunduğu sektörde ülke ekonomisine katkı sağlamayı, sürekli, tutarlı ve kalıcı olmayı misyonu olarak kabul etmiştir.

Düzgünler Plastik, sektördeki yenilikleri ve en son teknolojileri takip ederek, kendini sürekli geliştirerek ve ekip ruhu ile çalışmayı, sahip olduğu lokal değerlerin bilincinde olarak global dünyaya entegre olmayı vizyonu olarak benimsemiştir.

Düzgünler Plastik, konusunda uzman, deneyimli ve disiplinli kadrosu ile kuruluşundan itibaren müşterilerine en kaliteli ürünü ve hizmeti sunmayı kendisine ilke edinmiştir.

KALİTE POLİTİKAMIZ
Plastik boru, ek parça ve kalıp sektöründe, eğitimlerle desteklediğimiz ekibimizle teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek, “Suya Bizimle Ulaşın” sloganı ile yola çıkarak siz müşterilerimize kalitesi ile adından söz ettiren, yasal şartlara ve standartlara uygun, verimliliği yüksek ürünlerimizle tanıştırmak ve Kalite Yönetim Sistemimizi şartlara uyarak sürekli iyileştirmek Kalite Politikamızdır.

VİZYON

Düzgünler Plastik Makina Metal, plastik boru üretiminde Türkiye’de lider firma olmak ve ülkemizi dünyada temsil etmek olarak vizyonunu belirlemiştir

MİSYON

Plastik sektörünün köklü temsilcilerinden olan Düzgünler Plastik, üretime olan sevdasını her daim canlı tutarak ülkemize ve vatandaşlarımıza her daim faydalı olabilmeyi misyon olarak belirlemiştir.