Vizyon Vida Kovan Makina - Kimdir

Vida ve Kovan imalatı

Vizyon Vida Kovan Makina San ve Tic LTD şirketi 15 yillik sektorel ve teknik tecrube ile kurulmuş olup,ikitelli organize sanayi bolgesinde ipkas plastikciler sanayi sitesinde müşterilerine hizmet vermektedir.

Kuruluş amacı; ülkemizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının ihtiyacı olan vida kovan ve plastik makina yedek parca imalatinda ve gereken ihtiyac larin sağlanması ve gerekli olan sistemlerin projelendirilerek hayata geçirilmesidir.

Alınan projeleri başından sonuna kadar müşterinin talepleri doğrultusunda titizlikle ve yüksek kalitede yerine getirmek, firmanın temel prensipleri arasındadır. İlkeleri doğrultusunda fark yaratmayı bir amaç bilen firma, her işletmenin ihtiyaçlarını karşılamak ve taleplerine cevap verebilmek adına firmaların çözüm ortağı olmayı amaçlamaktadır.

Vizyon Vida teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip eden genç ve gelişmekte olan bir firma olarak; yurtdışı ve yurtici piyasada ciddi girişimlerde bulunmakta ve konusunda uzman firmalarla sürekli temas halinde olmaya önem vermektedir.