Kontemak Halı Yıkama Makineleri - Kimdir

Halı Yıkama Makinaları, Otomatik Halı Yıkama Makinası, Ekonomik Halı Yıkama Makinası, Halı Sıkma Makinası, Spiral Tip Yıkama Makinası İmalatı ve Satışı

KTM Temizlik Otom. Mak. Elek. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Kontemak 2005 yılında Konya’da kurulmuştur. Kalite ve müşteri memnuniyeti sloganıyla yola çıktığımız KONTEMAK markasıyla 25 ülkeye makine ihracatı yapmıştır.

Firmamız devam etmekte olan AR-GE çalışmaları ile ilerideki sorun ve beklentileri göz önüne alarak çözüme odaklanır. Bu süreci çalışma arkadaşlarıyla tespit eder. Müşteri memnuniyetini esas alarak imal ettiğimiz her makinada standartların üstünde çalışma sağlar .

Kontemak Halı Yıkama Makinaları, Basınçlı Yıkama Makinaları İmalatı ve Satışı yapmaktadır.

Kaliteli materyal ve uygun fiyatı hedef haline getiren firmamız ,13 yıldan bu yana tedarik sağlıyor. Edindiği tecrübe ve deneyimle yoluna devam eden KONTEMAK ; otomatik halı yıkama, halı sıkma , halı silkeleme ve çırpma, otomatik halı paketleme ve yorgan yıkama makinelerinin imalatını yapmaktadır.

Profesyonel hizmet anlayışıyla %100 müşteri memnuniyetini esas alarak, firmamızda titiz personellerimizle  kurulum ve servis desteğinin yanı sıra üretmiş olduğumuz  makinelere , imalat hatalarına karşı 2 yıl garanti veren firmamız ayrıca 10 yıl parça bulundurma garantisini veriyor. Gün geçtikçe genişleyen ağımızla birçok ülkeye ihracatımız devam etmektedir.