Ekmak Makina - Kimdir

Fırın ve Pastane Ekipmanları, Ekmek Pişirme Fırınları, Hamur İşleme Hatları, Somun Ekmek Makinesi, Hamur Kesme Tartma Makinesi, Hamur Form Makinesi, Hamur Yoğurma Makineleri, Hamur Açma Makineleri, Ekmek Dilimleme Makineleri İmalatı ve Satışı

Ekmak Makina Hakkında

Ekmak Makina kurulduğu 1989 yılından beri ekmekçilik ve unlu mamül sektörüne hizmet veren , ekmek fırınları ve makinaları üreticisi ve sağlayıcısıdır.

Faaliyetine hamur kesme tartma makinası imalatı ile başlayan Ekmak, günümüzde küçük imalathaneler için fırın ve ekipmanlardan, anahtar teslim komple üretim hatlarına kadar, her alan ve kapasiteye yönelik çözümler sunmaktadır.

Ekmak Makina, Ekmek Pişirme Fırınları, Hamur Kesme Tartma Makinesi, Hamur Form Makinesi imalatı ve satışı yapmaktadır.

Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla müşterilerinin sektörel tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir.

Ekmekçilik alanındaki 35 yıllık tecrübesi ve ehil teknik kadrosu ile müşterilerinin tüm makina ihtiyaçları ve problemlerine hızlı, güvenilir ve profesyonel çözümler sunmaktadır.

işletme ve imalat alanında da müşterilerine danışmanlık, teknik yardım gibi konularda hizmet sunmaktadır. Ekmak müşterilerinin ürünlerini ve üretim süreçlerini geliştirmek, maliyetlerini düşürerek karlılıklarını artırmak, diğer bir deyişle onlara artı değer katmak için çalışmaktadır.

Müşteriye yakın olmanın ve süratli hizmetin önemine inanan Ekmak; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Mersin, Adana bölge bayileri ve genişleyen servis ağı ile kullanıcılarının yanında olma ve onlara en iyi hizmeti sunmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürmüştür.

Ayrıca yurt dışı servis ağı ve gezici teknik ekipleri ile sektörde fark yaratmaktadır.

90'lı yıllar Ekmak için ihracatın başladığı yoğun yıllar olmuş; Rusya, Romanya, Bulgaristan,Afrika, Orta Doğu ülkeleri ve Almanya başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesine yoğun ihracat gerçekleştirmiştir. Sonraki yıllarda da bu konudaki çabaları artarak devam etmiştir.

Vizyonumuz:

Başta ekmekçilik ve unlu mamül sektörü olmak üzere Türkiye ve potansiyel pazarlarda makina çözümleri sunan öncü şirket olmak.

 Misyonumuz:

Ekmekçilik(unlu mamül) ve makinacılık sektöründeki tecrübemizle, üretim kalitesini yükselten, üretim sürelerini kısaltan, maliyetleri düşüren makina ve hizmetler sunmak ve toplumu ekonomik ve sosyal açıdan bir üst seviyeye taşımak.

Değerlerimiz

En iyiyi hedefler, her yeni işte daha iyisini yapmak için uğraşırız.
Müşterilerimizin Memnuniyeti için Durmaksızın Çabalarız.
Müşterimizin Başarısı için Çalışırız.
Yenilikçi aynı zamanda da Geleneklerimize Saygılıyız.
Yüksek Kalitede Ürün ve Hizmetlerimizle Müşterilerimize Artı Değer Katarız.
İnisiyatif Almaktan Kaçınmayız.
İşimizde Uzmanız.
İşimizin Gereğini Yapmak için Çabalarız.
Takım Çalışmasının Yararına İnanırız.
Güveniliriz.
Açık ve Dürüst İlişkiler Kurarız.
Verdiğimiz Sözlerin Her Zaman Arkasındayız.
Topluma Artı Katarız.
Her Zaman Müşterilerimizin Görüşlerine Değer veririz.