Dede Makina - Kimdir

EKMEK MAKİNALARI VE EKİPMANLARI

1949 yılında Hacı Şevket DEDE tarafından Ankara Rüzgarlı sokak soğuk kuyuda 20 m2 lik küçük bir atölyede kurulan firmamız. Hamur makinaları imalatı yaparak ticaret hayatına başlamıştır.

Kısa sürede unlu mamüller sektöründe ürettiği kaliteli makinalarla kendisini kabul ettiren şirketimiz 1969 yılında Ata sanayi sitesindeki 400 m2 lik alanda faaliyetlerine devam etmiştir. 1985’li yıllarda Mevlüt DEDE tarafından yönetilmeye devam eden firmamız üretim kapasitesini dahada arttırarak şu an faaliyetine devam ettiği Ostim Organize sanayi sitesindeki 2500 m2 alana sahip fabrikada ticaret hayatını devam ettirmektedir.

Geniş ürün yelpazesiyle yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerimizle kaliteli ve satış sonrası teknik destekle hizmet vermekteyiz.
Misyonumuz

Mevcut imkanlar dahilinde sağlıklı, güvenilir ve leziz ekmekleri kendi tercih ettiğimiz biçimde ve malzemelerle bilinçli bir şekilde hazırlayarak (kendimize ve) sevdiklerimize sunmaktır. Yöntemi; Temel gıda maddemiz olan ekmeğin bizzat kendisinin öneminin kavranması, ekmeği meydana getiren bileşenler konusunda bilinçlendirme, hijyenik şartların oluşturulması ve sürdürülmesi, ürünün sunumu ve paylaşımı, saklanması ve israfın önlenerek bu konuda bilgi paylaşımı yoluyla yaşam standardının topluca yükseltilmesidir.

Vizyonumuz

Bilinçlendirme ve bilgi paylaşımının yaygınlaştırılarak sivil toplum örgütleri ile desteklenmesi, sosyal aktivite ve faaliyetler ile hatıralarımızda kalan ekmek lezzetleri ve yapım yöntemlerinin yeniden topluma kazandırılması ve Ülkemizde ekmek yapma ve tüketme sanatı bilincinin oluşturularak  Ülkemize has ekmek ve benzeri mamullerinin kayıt altına alınarak tüm Dünyaya tanıtılması.