Yalçın Ercan Arazöz - Kimdir

Arazöz Hizmetleri, Akaryakıt Tankeri, Sulama Tankeri, Hurda Taşıma Arazözü, Arazöz Kiralama, Pazarlama ve Satışı

 

Arazöz Otomotiv

Konya / Karatay’da kurulan Arazöz Otomotiv markası, profesyonellik anlayışı ve uzman kadrosu ile müşterilerine sunduğu arazöz hizmetini en kısa zamanda, en uygun fiyat garantisiyle sunarak ihtiyaçlarını karşılmaktadır.

Arazöz Otomotiv olarak, envanterimizde bulunan tankerlerimizle arazöz hizmetini markamızın güvenilirliğiyle siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.

Arazöz Otomotiv, Konya’nın alanında en tecrübeli ve en geniş hizmet filosuyla birlikte, yol bakım-onarım, şantiye ve beton santrallerinin ihtiyaç duyduğu çalışma sahasındaki toz kontrolünü sağlamak, dolgu işlerinde sıkıştırma için gerekli suyu temin etmek, cadde ve sokak temizliği sırasında yolları ve kaldırımları(tretuvar) yıkamak, yol kenarı ağaçlandırma alanlarını sulama hizmet faaliyetlerini araçlarında bulunan sulama sistemi ve 4 silindir motor desteği ile 7/24 en hızlı ve kaliteli şekilde sağlamayaktadır.

Envanterimizde, hafif tonajlı ve ağır tonajlı olarak her tonajda arazöz tankerimiz mevcuttur.

Gelen talepler doğrultusunda periyodik olarak her gün arazöz hizmeti sağlamaktayız.

Arazöz Otomotiv, sağladığı yol sulama, yol yıkama, bahçe sulama gibi hizmetleri maksimum müşteri memnuniyeti çerçevesinde gerçekleştirmekte ve markasının hizmet kalitesini kanıtlamaktadır.