Huzur Makina - Kimdir

Ayakkabı Makinaları Yedek Parça İmalatı

Firmamız 2000 yılında iç piyasada ithiyaç duyulan ayakkabı üretim makinalarının yedek parça ve torna ürünlerinin üretimine başlanmıştır. Müşterilerin hızla gelişen beklentileri, hizmet geliştirmenin önemini artırmıştır. 

HUZUR MAKİNA' nın ürettiği her üründe ve sunduğu her hizmette beklentileri aşan bir kalite düzeyi amaçlanmaktadır. Teknolojik gelişmeler yakından izlenmekte ve üretim teknolojilerindeki gelişmeler doğrultusunda gerekli düzenlemeler gerçekleştirilmektedir. 

Ayakkabı makinaları yedek parçası sektörünün lideri Huzur Makine ürün gamını genişleterek 2015 yılında kot üretim makinaları hattına yatırımı yapmış ve üretime başlamıştır. 

Kuruluşumuzun amacı kendi iş alanında parmakla gösterilen bir firma olmaktır. Sürekli iyileşen performansımızla tüm müşterilerimizin ürün ve hizmet beklentilerini hatasız, zamanında ve düşük maliyetle karşılamaktayız. Bunu gerçekleştirirken işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre konularına büyük önem vermekteyiz. 

Tüm bu gelişmeler Huzur Makina olarak gelişimin ve yeniliğin DNA’mıza nasıl nüfuz ettiğinin göstergesidir. 

Misyonumuz

Ülkemizde üretimi bulunan birçok tekstil, ayakkabı veya sanayi fabrikalarında bulunan makinaların yedek parça temini konusunda hızlı erişim sağlamak. Böylelikle yurt dışı parça getirimi yüzünden yaşanan aksaklıkların önüne geçmek başlıca amacımızdır. 

Verilen ölçüler veya numuneler dahilinde tüm parçaları istenilen şekilde yapabilen ekibimiz sayesinde üretimde zaman kaybı yaşamadan yerli parçalarla makinanızı destekleyebilirsiniz. 

Yurt dışından fazla fiyatlarla temin edilen parçalar yerine yerli ve birebir aynı parçaları kullanımını sağlayarak üretime katkıda bulunmak görevimizdir. 

Vizyonumuz

Yabancı ülkelerden aşırı fiyatlarla ve uzun zamanlarda temini sağlanan parçaların yerine aynı parçaların aynı kalitede yerli üretimini sağlamak. 

Birçok makina yurt dışında üretilmektedir. Yerli üretim olsa dahi üretim atölyelerinin kurulumu yurt dışından sağlanmaktadır. Böylelikle bu atölyelerde bulunan makinaların yedek parçalarıda aşırı ücretler karşılığından yurt dışından sağlanmaktadır. 

Huzur Makina olarak bizim amacımız bu makinalara parça üretmek ve zamanla bu makinaların üretiminide sağlamaktır. 

2014 Tarihlerinde ayakkabı makinaları yedek parçalarının yanında, kot üretim makinaları yapımına başlanmıştır. Böylelikle makina üretim sektörüne ilk adımları atan Huzur Makina deneyimli kadrosuyla sizlere hizmet vermektedir.