Kumsal Ambalaj - Kimdir

Baskılı ve baskısız opp, cpp, metalize, polietilen, bobin, şhrink, torba, Gıda ambalajları, endüstriyel ambalaj çeşitleri.

1998 yılında ambalaj sektörüne adım atan kumsal ambalaj, çeyrek asrı aşan birikimi, yeniliğe açık dinamik ruhu ve üretimindeki başarısıyla Türkiye’nin önde gelen ambalaj üreticileri arasında yer almaktadır. İleri teknoloji ile donatılmış üretim tesisi ve alanında uzman deneyimli kadrosuyla köklü bir kurum geleneğine sahip olan kumsal ambalaj kısa sürede üretim kapasitesini genişletmiştir.

Kumsal Ambalaj, yasal yükümlülükleri, kalite yönetim şartları, hijyen ve sanitasyon kuralları çerçevesinde üretimini gerçekleştirmektedir. Kaliteli, Güvenli ve sağlıklı ürünler üretmeyi prensip olarak benimsemiştir. Personel eğitimlerini ön planda tutarken, devamlı teknolojik gelişim takibi ile ürünlerini en ekonomik şekilde, müşteri memnuniyet, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda üretmektedir. İnsan sağlığı ve çevreye saygıyı temel hareket prensibi olarak kabul eden Kumsal Ambalaj kalite yönetim sistemini de sürekli iyileştirerek bütün bu koşulları, Kalite Politikası olarak benimsemiş ve uygulamaktadır.

Kumsal ambalaj; Kalite, Güven, Tecrübe, Profesyonellik ve Memnuniyetin ambalaja dönüştüğü yerdir.

Misyonumuz

Misyonumuz, kaliteli ve etik değerlerden ödün vermeden kalite beklentilerini aşarak müşterilerine kaliteli ürünler ve hizmetler sunmak ve araştırma ve geliştirme faaliyetlerini üretime dönüştüren marka olmaktır.

Vizyonumuz

Vizyonumuz müşterilerine ve çalışanlarına artı değer sağlayan bir şirket olmaktır. Kaliteli ürün ve hizmetleriyle geniş kitlelere erişim Sosyal sorumluluk bilincinde Değerlerine sadık Ürün çeşitliliği ile ilk hatırlanan ve tercih edilen şirket olmak Uzman personel ve müşteri odaklı hizmet anlayışı.

Yerli Dünyamız / Yabancı Dünyamız Yurtiçi Pazarlama

Satış ve pazarlama ekibimiz, müşterilerimizin belirlediği talepler doğrultusunda özel ürünlerdeki üretimimizi gerçekleştirmeyi sağlar. Ürünlerimiz üzerine Kumsal Ambalaj etiketi hem müşterilerimizin hem de şirketimizin güvenliği altındadır. Satış ve pazarlama ekibimiz, standart ürünlerde son derece geniş ürün yelpazesini, son kullanıcılarımız için tasarlar, standartlaştırır ve pazarlar. Bu bölüm her zaman tüm süpermarket zincirleriyle bağlantılıdır. Sürekli pazarlama araştırması ve geliştirilmesi ve zamanında teslim edilmesi, başarımızda önemli yer tutmaktadır.