Tidap Arıtma - Kimdir

Arıtma Ekipmanları, Evsel Atıksu Arıtımı, Endüstriyel Atıksu Arıtımı, Paket Arıtma Üniteleri, Kimyasal Arıtma Üniteleri, Endüstriyel Proses Suyu Arıtımı, İçme Suyu Arıtımı İmalatı ve Servis Hizmetleri

Tidap Turizm

1992 yılında Kayapa Sanayi Bölgesin’de 3.500 m² kapalı alan üzerine kurulmuş olan TİDAP ARITMA çevre sektöründe proje , danışmanlık ve makine ekipman üretimi ile hizmet vermektedir. 

Standart üretimin yanı sıra projelerin gereklerine uygun olarak istenen %100 sonuç alacak özel makine-ekipman dizaynı, tecrübeli mühendislik kadrosu tarafından gerçekleştirilmektedir.  

Ürünlerimiz arasında fiziksel ve biyolojik arıtma sistemlerine yönelik tüm makine-ekipman ile çamur susuzlaştırma ekipmanları yer almaktadır. TİDAPAK® paket arıtma üniteleri evsel ve gerekli makinelerin akuple edilmesiyle endüstriyel atıksuların arıtılmasında çözün olanağı sunmaktadır.

Tam ve yarım köprülü SIYIRICI sistemleri, dip sıyırıcılar, yoğunlaştırıcılar, yüzeysel havaladırıcı AERATÖR sistemleri, karıştırıcılar, ızgara ve özel proseslere uygun DİK MİLLİ SANTRİFÜJ POMPALARI ve tıkanmayan yüksek kapasiteli özel santrifüj pompa üretimleri ile sanayicilerimize sorunsuz ekipmanlar sunmaktadır.Çamur susuzlaştırma sistemleri kapsamında, hidrolik ve manuel olarak üretilen TİDAP FİLTREPRES sistemleri, katı, sıvı ayrımında atıksu arıtma sektörü dışında kimya, gıda, madencilik sektörlerince de kullanılmaktadır.

TİDAP Çevre Hizmetleri Birimi, Yatırım Danışmanlığı ve Yer Seçimi, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası, EMİSYON Ölçümleri ve İzninin Alınması, Gayrisıhhi  Müessese Ruhsatı, Çevre Mevzuatı Danışmanlığı, Katı Atık Deponi ve Bertaraf Tesisleri Projelendirme ve Taahhüdü ile Çevre Denetimi Hizmetlerini Türkiye genelinde vermektedir.