Dolumak Metal Makina - Kimdir

Meyve Silkeleme, Antep Fıstığı Badem Ceviz Soyma Makineleri, Kurutma Kalibre Kırma Makineleri, Hümik sit Makinesi, Salça Makinaları, Hamur Açma Makineleri, Ceviz Kurutma Makinesi, Kurutma Rafları, Çürük Kırık Ayırma Makineleri.

 

2003 yılından beri faaliyet olan 4SSpor Makina San. Tic. Ltd. Şti. her geçen gün artan ürün yelpazesiyle sürekli büyüyen bir kuruluş olarak hizmet vermektedir.
Ürettiği ürünlere çözüm getiren ve profesyonel kadrosuyla makine sektöründe emin adımlarla ilerleyen Dolumak alanında öncü firmalardan biri olma yolunda hızla ilerlemektedir.
4SSpor Makina San. Tic. Ltd. Şti. ; Makine kategorilerindeki tüm ürünleriyle siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.

MİSYON
Kaliteli ürün çeşitliliğini profesyonel iş gücü ile birleştirip makine sektörünün üzerine güneş gibi doğan Dolumak “hayata kolaylık katmak amacıyla” geliştirdiği teknolojileri ve ürünleri hizmetinize sunar.

VİZYON
Ar- Ge ve Teknolojik çalışmalarını günün koşul gereksinimlerine yaparak, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında alanında öncü kuruluşlar arasına girmek ve bu kuruluşlar arasında kalıcı olmak öncelikli hedefimizdir.