HMS Gıda Makine - Kimdir

1994 YILINDA KURULMUŞTUR GIDA MAKİNALARI YAPMAKTADIR.

 

Hms Gıda Makinesi, 1990 yılında Konya/Akşehir’de kuruldu. Kısa zamanda Gıda Makineleri ve Donanımları Sanayisinin öncüsü olmayı başardı. Firmamız, gelişen çağın bütün imkanlarından faydalanarak,en ileri teknolojiyi kullanıp müşterilerine daima en iyisini sunmayı hedeflemiştir. Tahin, helva, susam ,lokum, gofret ,reçel, pudra şekeri makineleri ve gıda makineleri alanında büyük yenilikler yapmıştır.Model geliştirme üzerinde çalışmalar gerçekleştirerek pazarda büyük etki yaratmıştır.

1990 yılından bu yana yapılan ihracatlarla, şirketin gelişmesi sağlanmış olmakla beraber ülke ekonomisine de büyük etkisi olmuştur. Prensibimiz, müşteri memnuniyeti,dürüstlük ve kaliteden ödün vermeden hizmet vermektir. Müşterilerimizin neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz ve alınan işi en kısa sürede teslim ederek, tercih edilen bir firma olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kazanılmış değerleri koruyarak saygın ve güvenilir bir hizmet kalitesi taşımaktayız. Hms Gıda Makine, Avrupa Standartlarına uygun hammadde kullanarak 2000 m2’ lik bir alanda kaliteli bir üretim gerçekleştirmektedir. Üretim kapasitesini gün geçtikçe artırarak, Sudan, Suriye, Bulgaristan,Romanya, İran, Tunus, Yemen, Kosova gibi ülkelere ihracat yapmaktadır.

Gelişim, vazgeçilmez değerleri arasında olup, şirket kültürü bu anlayışı barındırır. Personelleri bu ilkeler ışığında uluslar arası kalite standartlarını karşılayacak şekilde çalışmaktadır.

Amacımız en kaliteli makineleri üreterek müşterinin beklentilerini tam anlamıyla karşılamak ve

Daima Yenilikçi Daima Güvenilir bir hizmet sunmaktır.

 

KALİTE

Kalite, müşteri memnuniyetine giden yolda beklenen ve istenenlerin bilincinde olmak üstün bir yönetim gücüne sahip olarak, akıl ve becerileri birleştirip ürün veya hizmeti üretmek, bu ürün ve hizmeti yerine getirirken, kontrol etmek ve ortaya çıkan bulguları sürekli olarak değerlendirmektir.

Kalite mecburiyet midir?

Yapmış olduğumuz işi bütün olarak düşündüğümüzde, beklenen ve istenen durum birbirinden uzak olmamalıdır. Hedef başarı odaklı ise kalite mecburiyettir. Çünkü ortaya çıkan sonuç, bu sonucu ortaya çıkaracak süreçlerle bağlantılıdır.

Kalite ne istediğini bilmek demektir. Beklentilerin ve istenenlerin karşılığını arayıp ona sahip olmak, ürün ya da hizmetin hedef kitlesini belirleyerek çalışmalarını bu yönde geliştirmeye çalışmaktır.

Firma olarak, müşterilerimize en kaliteli ürün ve hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz.