Yazganlar Deri Makinaları - Kimdir

Deri-Döşeme Dikiş Makinaları - Ayakkabı-Saya Dikiş Makinaları - Çanta Dikiş Makinaları - Konfeksiyon Dikiş Makinaları ve Dikiş Makinaları Yedek Parçaları İmalatı

Yazganlar Deri ve Tekstil Makinaları

1979’den günümüze kadar hazır giyim ve deri sektörlerinde müşterilerine kusursuz hizmet anlayışıyla hizmet veren Yazganlar Konfeksiyon Makinaları Ltd. Şti. , 2000 yılından itibaren ayakkabı ve çanta sektöründeki hızlı ve çözüm odaklı girişimleri sonucu , hemen hemen her dalda ismini duyuran güvenilir bir firma olmuştur.

Firmamızın ana prensibi , sektör bazında en güvenilir ve en kusursuz dikiş makinalarını müşterilerimize sunmaktır.

Firmamız Deri-Döşeme Dikiş Makinaları, Ayakkabı-Saya Dikiş Makinaları, Çanta Dikiş Makinaları, Konfeksiyon Dikiş Makinaları ve Konfeksiyon Dikiş Makinaları ve Yedek Parçaları İmalatı ve hizmeti vermektedir.

Yazganlar ;  deri ve çanta grubunda ; Taking , Durkopp Adler , Pfaff , Highlead , Typical konfeksiyon grubunda ;  Juki , Brother , Yuki Special , Typical , ayakkabı grubunda ise ; Taking , Highlead markaları ile satış yapmaktadır.

Ayrıca her boyuttaki ölçekli işletmeler için bakımlı 2.el dikiş makinalar mevcuttur. Herhangi bir işletmeden Yazganlar bünyesine ulaşan makinalar  A-Z’ye en ince ayrıntısına kadar bakımı yapılıp son kullanıcıya kesinlikle sorun çıkartmayacak şekilde hazırlanmaktadır.

Müşteri memnuniyetini birinci sırada tutarak bugüne kadar başarıyla yoluna devam eden Yazganlar , ileri teknoloji ve sorunsuz makine anlayışıyla daha uzun yıllar bütün sektörlerde adından söz ettirmeye devam edecektir...

Hizmetini ve Satışını yaptığımız ürünleri web sitemizde veya makinaturkiye.com sitesindeki sayfamızda bulabilirsiniz.