TGM Kule Vinç - Kimdir

Kule Vinç imalat, satıcısı, yedek parça tedarik, teknik servis, ekipman tedariği

TGM Kule Vinç, kule vinç ve çelik konstrüksiyon imalat-tadilat ve montajı alanında faaliyet göstermek üzere kuruldu. Kurulduğu günden bu yana yurtiçi ve yurtdışında çeşitli sektörlere ait kule vinç imalat ve tadilatı, kule vinç bina bağlantı kolları ve çerçevesi, yedek parça, tünel kalıbı, iskele aksesuarları,çelik konstrüksiyon,kalıp,elektrik santrali filtre, torbalı ve elektro filtre,pota, konteynır ve prefabrik gibi pek çok endüstriyel projeyi başarıyla tamamlamıştır. TGM Kule Vinç güvenilir, kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunarak müşterileriyle yararlı ve uzun vadeli iş ilişkileri kurmayı amaç edinmiştir.

Üstlendiği tüm işlerde çağdaş bir proje ve kalite yönetim sistemi ile iyi eğitimli, cesur, genç, dinamik kadrosu TGM Kule Vinç’ in ulusal ve uluslararası alandaki rekabet gücünün temelidir. Konusunda uzmanlaşmış teknik servis kadromuz ile siz değerli müşterilerine hak ettiği kalitedeki hizmeti sunmaktadır. Avrupa ülkelerinde yakalamış olduğu başarılı çalışmaları Türkiye pazarında da  TGM Kule Vinç olarak çok kısa termin süreleri, ekonomik fiyat politikası ve tarafınıza sağlayacağı proje çözümleri ile kısa sürede yakalamış bulunmaktayız.

Ana hedefi dürüst ve güvenli bir servis hizmeti sunmak olan firmamız şu ana kadar siz değerli müşterilerimizin takdirini kazanmanın haklı gururunu yaşayarak her geçen gün daha iyi ve daha güvenilir olmak için çalışmalarına devam etmektedir.