Çapar Yapı - Kimdir

Çapar Yapı Beton Zemin Çözümleri Otomatik Silim Makineleri, Manuel Silim Makineleri, Endüstriyel Toz Emme Üniteleri, Granit Mermer Silim ve Cila Makineleri, Burnisher Keçe Makineleri Pazarlaması ve Satışı

Çapar Yapı Beton Zemin Çözümleri

Beton Silim Uygulamaları ve Beton Parlatma Makine satışı konularında 10 yılı aşan bilgi ve tecrübelerimizi kullanarak siz değerli müşterilerimize üstün çözümler sunabilmek için hizmet vermekteyiz. Amacımız Yüksek teknolojiyi kullanarak kaliteli ve hızlı çözümler sunmaktır. Bu amaca yönelik olarak, her biri alanında güvenilir marka tercihleri ile projelerinizde farklılık göstereceğimize inanıyoruz.

Firmamız bünyesinde çalışan, tecrübeli elemanlarımızla yapılan uygulamalar her zaman gurur kaynağımız olmuştur. Yıllık 1.000.000 m2 uygulama hedefimiz ve sektördeki yenilikçi yaklaşımlarımızla farklılık oluşturacağımıza inanıyoruz.

Çapar Yapı profesyonel beton silim ve parlatma şirketidir. Beton Silim makinesi, kimyasallar ve parlatma pedleri gibi sarf malzemelerin tedariğinde uzmanlaşmış bulunmaktadır. Ayrıca hertürlü taş, beton ve epoksi zemin parlatma projelerini üstlenmekteyiz.

ÇAPAR YAPI; Beton silim ve parlatma alanında hizmet vererek sağlam ve emin adımlarla sektörel yükselişine devam etmektedir. Beton silim makineleri sektörüne dâhil olan Çapar Yapı, dünyanın en büyük beton silim makine üreticilerinden olan HIGH TECH GRINDING firmasının Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır.

Gelişen teknolojiyi takip eden vizyonu ile her dönemin ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmeti sunarak Türkiye de beton silim uygulamasında tercih edilen firma olmuştur. Firmamız bünyesinde çalışan, tecrübeli elemanlarımızla yapılan uygulamalar her zaman gurur kaynağımız olmuştur.

VİZYON:
Müşterilerimizin memnuniyeti ve firmamızın gelişmesi; ilkeli, planlı ve sistematik çalışmak ve yüksek teknoloji ürünlerimiz ile tüm faaliyetlerimizde kaliteyi ön planda tutmak ile mümkündür. Ticari ve sosyal ilişkilerimizde karşılıklı güven, üstün iş ahlakı ve dürüst davranış ilkesinden vazgeçmemek olacaktır.

MİSYON:
- Kaynakları rasyonel olarak kullanmak,
- Kayıpları azaltmak,
- Verimliliği artırmak,
- Maliyetleri düşürmek,
- Müşterilerimize estetiksel ve kaliteli ürünler sunmak.