Kosa Endüstriyel Mutfak - Kimdir

Bar, Restaurant, Otel, Yurt, Catering, Hastane, Personel Yemekhaneleri mutfakları projelendirme ve doğrudan satış hizmeti vermekteyiz

KOSA ENDÜSTRİYEL MUTFAK olarak ülkemizinticari yaşamına katkıda bulunmak ve örnek başarılara imza atmak üzere çıktığımız yolda; tecrübemizle, ilkeli tutumumuzla edindiğimiz saygınlık, başarımızın temelini oluşturmaktadır.

Bar, Restaurant, Otel, Yurt, Catering, Hastane, Personel Yemekhaneleri, Askeri Sosyal Tesisler ve Fast Food Mutfaklarında, Depolama, Soğutma, Hazırlık, Pişirme, Taşıma, Servis, Bulaşık ve Çamaşırhane Ekipmanlarını doğrudan satış ve projelendirme hizmeti vermektedir. KOSA MUTFAK ayrıca çözüm ortağı firmalar ile beraber paslanmaz çelik mutfak teçhizat üretimini de gerçekleştirmektedir.

 

fırınYerli ve yabancı markalardan oluşan geniş ürün yelpazesiyle katma değerli çözüm sunan hizmet anlayışı, güvenilir firma anlayışını  belirleyen önemli unsurlar arasında yer almaktadır.

KOSA ENDÜSTRİYEL MUTFAK  bünyesinde  yaşattığımız üretken devamlılık, müşterilerimize de  daima yansımıştır. Müşteri ihtiyaçlarını gözeten, duyarlılıkla karşılayan, sağladığımız eksiksiz müşteri memnuniyeti ise gayretlerimize her aşamada ilham vermektedir.