Semet Ambalaj - Kimdir

Firmamız uzun yıllardır hırdavat ve ambalaj sektöründe hizmet vermekteyken 2013 yılında streç film üretiminede geçmiştir.

Şirketimiz Hakkında

Çolakoğlu Mot. Araç. Yedek Parç. Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla 1981 yılında kurulan şirketimiz oto lastik, akü ve rulman gibi sanayi ürünleri üzerine satış amaçlı hizmet vermekteyken 2004 yılı itibariyle hırdavat, cıvata-makine ekipmanları ve ambalaj malzemeleri satışıyla ürün yelpazesini arttırarak hizmet vermeye devam etmiş, müşteri portföyümüzün gelişmesi sebebiyle şimdiki yerimizi almış bulunmaktayız. 2012 yılında Karaman O.S.B merkezine taşınmış ve toplam kapalı alanını 3500 m2’ye çıkartıp ürün kalemini 22000’e yükseltmiştir. 2013 yılında Karaman O.S.B . 4000 m2’lik kapalı alan ilave edip streç film imalatına başlamıştır. 2014 yılında son teknoloji kullanılıp yeni üretim hatları ilave olmuştur. Bugün endüstriyel makine streci ve el streci üretiminin yanı sıra gerdirilmiş streç ve koli bandı üretimi yaparak ürün çeşitliliğimizi arttırmış bulunmaktayız.

Kalite güvencesiyle üretmekte olduğumuz ürünlerimizi yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcılarla buluşturmaktayız.

Vizyonumuz

Çalışanları ile birlikte; müşteri memnuniyetini daima göz önünde tutan, ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştiren, çevreye saygılı ve duyarlı, yeni teknolojileri takip eden, odaklandığı işlerde yurt içi ve yurt dışı pazarlarda "stratejik iş ortağı" olarak tercih edilen verimli ve etkin bir firma olmak.

 

Misyonumuz

Üretim yaptığımız her alanda; ürün kalitesinden ödün vermeyen, firma değerlerinden vazgeçmeyen, çevreye ve topluma karşı sorumluluklarını yerine getiren bir firma olmak.

 

Değerlerimiz

Müşteri ve çalışan memnuniyetinin sağlanması,

Verimli çalışma,

İnsana saygılı, çevreye duyarlı olma,

Sürekli iyileştirme ve gelişme,

Ülke ekonomisinin güçlenmesi için katma değer yaratma,

Doğal kaynak tüketimini kontrol altında tutma...