NTS Makina - Kimdir

CIMBRIA S.R.L Türkiye Distribütörü | Renk Ayırıcı VE Rözenanslı Makineler Satışı

YENİ  NTS  MAKİNA ELEKTRONİK  İNŞAAT  TARIM  İTH.  İHR.  SAN.  TİC. LTD.  ŞTİ. Bakliyat, Hububat, Kuruyemiş , Plastik ve Tuz sektörlerinde kazandığı 20 yıla yakın tecrübeleri ile ticaretin merkezi Mersin ilinde faaliyetlerine devam etmektedir.
                                         
Kurulma amacı, rekabetin çok fazla olduğu ve yüksek kalite standartlarının arandığı gıda sektörlerine sürekli teknolojik gelişmeleri sunmak ve kaliteli hizmet vermektir.
                                         
 Tecrübelerimizi  ,satış ve servis konusunda temsilciliğini yaptığımız , 1970 yılından beri tüm dünyaya renk  ayırıcı makine ve rezonanslı makineler konusunda  kaliteli üretim yapan ve teknolojiyi  sürekli  takip ederek gücüne güç katarak ilerleyen CIMBRIA S.R.L firmasının Türkiye temsilciliği ile ulaşılması zor bir güç olarak sektörde yerimizi aldık.
                                         
CIMBRIA S.R.L firması siyah-beyaz, renkli, infrared ve ingas kameralı renk ayırıcı makine versiyonları ile yüksek ayıklama kalitesi ve maksimum  üretim  kapasitesini  sağlamıştır . Kuruyemiş sektörü  için özel üretilen ve uzun süredir  ülkemizde kullanılan Echo Max model rezonanslı makinaları  ile Fındık,Fıstık,Badem,Ceviz ve Kayısı çekirdeği gibi ürünlerin içerisinden taş,kabuk, cam ve benzeri yabancı maddeleri ayıklamaktadır.Ülkemiz ekonomisine büyük destek sağlayan sizlere,kaliteli ve uygun fiyatlı makinalarımızın satışı ve satış sonrası uzman kadromuz ile hızlı ve güvenilir sevis hizmeti sunmaktayız.
                                               
VİZYONUMUZ

Gelişen ve sürekli yenilenen , Dünya'nın kullandığı en son teknolojileri getirmek , uygulamak , destek vermek prensibinden hareket ile

Türkiye piyasalarında müşterilerimizin  satış ve sonrası hizmet gereksinimlerini , kalite ilkesinden vazgeçmeyerek, sahip olunan en son t

eknoloji ve bilgi faktörlerinin olanakları ile sağlayarak en iyisi olmak.
                                               
MİSYONUMUZ

Satış ve sonrası yüksek kalitede hizmet.

Rekabetçi fiyat istikrar.

Uygun zamanlamada yerinde hizmet.