Baranok Hırdavat - Kimdir

Nachi Robot Makinalarının Türkiye distribütörü

BARANOK MAKİNA; Hırdavat ve makina sanayi sektöründe faaliyet göstermektedir.

Firmamızın kuruluşu  1930 yılına dayanmaktadır. Hırdavat sektörüne ilk giriş bundan 79 yıl önce olmuştur. 79 yıldır Konya İnsanına hizmet vermektedir.

1930 - 1979 yılları arasında ufak bir dükkan olarak Konya'da Hırdavat satışına başlayan firmamız, 1985 yılında ürün portföyünü daha da genişleterek Eski Sanayi Sitesinde yeni bir dükkanda faaliyetine devam etmiştir.

Firmamız; 1994 yılında Ahmet Baranok Makine Hırdavat A.Ş. unvanını almış ve makina satışına da başlamıştır.

2009 yılında Büsan Sanayi Sitesindeki 2500 metre karelik showrooma taşınmıştır. Kendi markası olan BRAVOUER'ı piyasaya çıkarmıştır.

Firmamız; Satış ve pazarlamasını yaptığı pek çok ürünün direk ithalatçısı olduğu gibi, aynı zamanda Distribütörlüğünü de yapmaktadır. Nachi Robot Makinalarının Türkiye distribütörüdür.

80 yılı geçen zaman içinde, sektörde olmanın verdiği bilgi ve tecrübemizle globalleşen dünyadaki gelişmeleri de yakından izleyerek, müşterilerimize kaliteli ürün, malzeme ve ekipmanları en iyi şartlarda sağlamanın çabası içinde olduk.

İşimizin değişmez ve vazgeçilmez şartı sözümüz ve iş sahipliğimizdir.  Teknolojik gelişmeleri ve sektördeki yenilikleri yakından takip eden kadromuz, çağdaş anlayış, modern tasarım, teknolojik donanım, hızlı servis, müşteri memnuniyeti ve kalite hizmet anlayışını kendine ilke edinmiştir.

Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli malzeme, bilgi, ekip ve ekipmana sahip olan firmamız her zaman en iyisini yapmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır.