Avm Sağlık Hizmetleri - Kimdir

Tıbbi Cihaz Satışı

1986 yılından beri sağlık sektöründeki tecrübelerimizi 2005 yılında İstanbul'da kurulan AVM Sağlık Hizmetleri firması ile dürüst, ilkeli ve etik kurallara bağlı çalışmasıyla istikrarlı bir büyüme gösterip sektörde bugünkü yerini almıştır. Elektromiyografi (EMG) ve Elektro-Ensefalografi (EEG) alanında uzmanlaşan kadrosuyla hizmet veren kuruluşumuz, Çevre ve Gıda Sağlığı gibi stratejik sektörlere de yatırım yaparak Koruyucu Hekimlik alanında hizmetlerini sürdürmektedir. 1992 yılında Teknik Hizmetler Birimi' ni oluşturan kuruluşumuz, "Tedarikçi, Bayi, Çalışan ve Müşterileriyle AVM Sağlık Ailesi" ilkesini benimsemiş, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, kendini sürekli yenileyen bir yapıya sahip olmuştur.

EEG, EMG, EKG, ERG, TMS, PSG, Audiometre, Stres Test, Endoskopi Sistem ve Ekipmanlarında CE sertifikasına sahip satış sonrası hizmet vermeyi amaç edinmiş Neurosoft, Gvb-Gelimed, Tele-EMG, HIDREX ve AUDIO-Med firmaları'nın Türkiye tek yetkili Temsilcisidir. Bir çok gelişmiş ülkede hastane ve polikliniklerde kullanılan Neurosoft, Gvb-Gelimed, Tele-EMG, HIDREX ve AUDIO-Med garantisi altındaki cihaz, sistem, donanım ve yazılımlar uygun fiyat garantisi ile Türkiye’de satışa sunmaktadır.

 

Vizyonumuz;

Uzman kadrosuyla dünya pazarında önemli bir yer edinip, sürekli gelişme ve yenilenme ilkesiyle pazarda lider bir kuruluş olmaktır.

 

Misyonumuz;

Şirketimizin çalışanlarına ve topluma kaliteli yaşam şartları sunmak, bilim adamlarımıza kaliteli ürün ve hizmet vermek, biyoteknolojideki gelişimi yakından takip ederek müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaktır

 

Satış 

Tıbbi cihaz sektörlerinde birçok dünya lideri markaların Türkiye distribütörü olan AVM SAĞLIK HİZMETLERİ Hastanelere ve uzman kullanıcılara modern pazarlama anlayışı ve etkili stratejileri ile %100 müşteri odaklı , kaliteli hizmeti sunmaktadır.

 

Destek

AVM sağlık hizmetleri , yüksek teknolojiyle donanımlı ürünleri ve bilgi birikimli,konusunda uzman ekibiyle müşterilerine geniş zamanın ayrıldığı, en ince ayrıntısına kadar müşterilerinin sorularına net cevaplar ile çözüm bulmaktadır.

 

İnovasyon

Elit müşteri profiline sahip olan AVM sağlık hizmetleri ,satış sonrasında da kaliteden ödün vermemek için teknik servis altında kendi VIP servisini kurmuş olup,AVM sağlık hizmetlerinin  distribütörlüğünü yaptığı tüm markalara  uzman satış sonrası hizmetler ve teknik ekibi ile de 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.