Eyüboğlu - Kimdir

Mutfak Ekipmanları

Eminönü Marpuçcular handa 1970' lerde başlayan ticaret hayatına 2002 senesinde EYÜBOGLU İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ olarak devam etmiş olan firmamız geçmişten gelen deneyimler ışığında siz değerli müşterilerine daima en iyi hizmeti verme gayretinde olmuştur.

21.yüzyılın teknolojik ve ilmi imkanlarını şirket hedefleri doğrultusunda partner olarak gördüğü müşterilerine sunma amacında olan firmamız hiçbir zaman bu gayretinden vazgeçmeyecektir.

 

Firmamız ev ürünleri sektöründe kalitesi ve tedarik sürekliliği konusunda garantör olabildiği ürünler üzerinde yoğunlaşarak müşterilerine güvenilir, hesaplı, fiyat konusunda rekabetçi ürünler sunmak amacındadır.

Bu misyon doğrultusunda her ürün için detaylı ürün araştırma ve geliştirme çalışmaları yaparak ürünün fabrikasyon sürecinden nihai tüketiciye kadarki serüveninde bütün süreçleri titizlikte takip etmektedir.

Firmamız çalıştığı firmaları günübirlik karlılık aracı olarak görmeyip müşterileri ile uzun ömürlü iki tarafın karlılığını gözeten hissedarları olarak kabul etmiştir