Elif Ambalaj - Kimdir

Ambalaj Kağıdı ve Ondüle kağıtları imalatı

 
♦ Elif Ambalaj 1977 yılında İstanbul Türkiye’de kurulmuştur. 
 
♦ 1977 – 2001 yılları arasında makina parkurunda yaptığı yatırımlarla üretim kapasitesini arttırmış,  hızlı bir büyüme sağlayarak oluklu mukavva ambalaj sektörünün köklü firmaları arasındaki yerini almıştır.
 
♦ 2002 yılında artan talepleri karşılayabilmek ve müşterilerine daha iyi bir hizmet sunabilmek için İkitelli OSB.’ de 15.000 metrekare arazi üzerine kurulu 20.000 metrekare kapalı alan inşââ ettirmiş, hizmet ve faaliyetlerini yeni tesislerinde devam ettirmektedir.
 
♦ 2007 – 2008 yılları arasında oluklu mukavva ve kutu konfeksiyon üretim hatlarına, yeni makina yatırımları yapılmış ve üretim kapasitesi arttırılmıştır. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte tam otomasyon makina sistemlerine geçiş yapılmış, bu sayede hızlı hizmet, yüksek kalite ve uygun fiyat politikası hedeflenmiştir.
 
♦ 2009 yılında ISO 9001:2000 (TUV CERT ) Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazanarak kurumsal yapısını tescil ettirmiştir.
 
♦ 2010 yılında ISO 22000:2005 (TUV CERT ) Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi alarak, gıda imalatı yapan müşterilerine, hijyenik koşullarda üretim yapıldığını onaylatmış ve güvence sağlamıştır.
 
♦ 2013 yılı itibari ile yıllık üretim kapasitesi 60.000 Ton Kâğıt / Yıldır. 1.000 ’i aşkın müşteri portföyü ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir. 
 
 
Vizyonumuz
 
Oluklu mukavva sektöründe müşteri odaklı anlayışta ileri teknolojiyi kullanarak kurumsallaşmış kimliğiyle lider kuruluşlardan biri olmak.
 
Misyonumuz
 
Müşteri memnuniyetini, çalışanların memnuniyetini, işverenin memnuniyetini sağlamak üzere kaliteli uygun fiyat ilkelerinden hareketle oluklu mukavva ambalajı alanında üretim yapan reel sektör kuruluşu olarak hizmet vermek.