Vactom - Kimdir

Vactom merkezi vakum süpürge sistemleri

İç ve dış müşterilerimizin isteklerini eksiksiz, istenen kalitede ve zamanında karşılamak birinci önceliğimizdir. Müşterilerimizin memnuniyetini; ürün ve hizmetimizin kalitesinin belirleyeceğine inanıyoruz.

Kaliteden tüm çalışanlarımız sorumludur. Kaliteli ürünün, nitelikli çalışanlarla gerçekleştirileceğine inanıyoruz.

Kalite seviyemizin sürekli iyileştirilmesi, müşteri memnuniyetinin sürdürülebilmesini ve arttırılmasını sağlamaktadır.

Rekabet avantajımızı geliştirmek ve karlılığımızı arttırabilmek için, verimsizlik maliyetlerini (gereksiz taşıma, gereksiz stok, işçilik kaybı, makine zaman kaybı ve malzeme kaybı, vb) azaltmak ve kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanmayı hedefliyoruz.

Kaliteli ürün için, kaliteli girdinin ön şart olduğu bilinciyle, tedarikçilerimizi sistemimizin ayrılmaz bir parçası ve iş ortağı olarak görmekteyiz. Amacımız ayıklama değil, ilk seferde doğruyu yapmak ve sıfır hataya ulaşmaktır.

Merkezi süpürge kaliteli süpürgeyi ucuz süpürgeyi yani ikisini bir arada sadece KAY-TEK Merkezi Süpürgelerinde ulabilirsiniz.

MİSYON

Tüm çalışanlarımızın katılımıyla, mevcut uzmanlığımızı kullanarak ve geliştirerek, seçkin müşterilere,istenilen kalitede,verimsizlik maliyetlerinden arındırılmış, katma değeri yüksek merkezi süpürge ürünleri sunmak.

VİZYON

İstikrarlı fiyat politikamızla ve aldığımız işleri zamanında teslim ederek iş hayatına katkılarımızla zenginleştirerek, sektörümüzde takdir edilen lider konumuna yükselmek,

İşbirliği içinde çalıştığımız kişi ve kuruluşlar nezrinde güvenirliliğimizi kanıtlamış olarak her zaman tercih edilen firma olmak