Uğur Kazan Makina - Kimdir

Sıcak su kazanları, Kızgın su kazanları, Kızgın yağ kazanları, Buhar kazanları, Sıcak Hava kazanları imalatı

Uğur Kazan Makina San. Tic. Ltd. Şti. olarak 1991 yılından bu yana Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde  12.500 m2 imalat alanı ve  1200 m2 idari bölümden oluşan fabrikamızda siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Öncelikli olarak, yüksek verimli hareketli ızgara ve ön ocak sistemleri, döner ızgaralı yakma sistemleri, su borulu buhar kazanları, tam silindirik (skoc) tip buhar kazanları imalatlarını müşterilerimizin talepleri doğrultusunda işletme şartlarına uygun ve anahtar teslim olarak imal etmekteyiz.


HEDEFİMİZ

Global çerçevede gelişen teknolojileri takip eden, Toplam Kalite Yönetimi felsefesi çerçevesinde, üretimi ilgili standartlar ve mevzuata uygun olarak yapabilen, tesis, makine ve ekipmanı verimli bir şekilde kullanılabilen, eğitilmiş, motivasyonu yüksek, sorumluluk ve maliyet bilinci ile iyileştirme öneren personeli ile şeffaf yönetimi arasındaki mesafeyi en aza indirmiş, sadık müşteri bilincini sağlamış ve müşterilerine özel çözümler yaratabilen, çevreye duyarlılıkta ve müşteri memnuniyetinde lider olarak, sürekli gelişim hedefimizdir.

 

KALİTE POLİTİKAMIZ


Müşteriye kaliteli ürünü, uygun fiyatla, müşteri isteklerine uygun ve zamanında sunmak,

Kalite yönetim sistemimizi ve ürünlerimizi hedefler belirleyerek, çalışanlarımızın da katılımıyla sürekli iyileştirmek,

Çalışanlarımızın sürekli eğitimlerle gelişimini ve müteakiben işyerindeki memnuniyetini sağlamak,

Firmamızın adının, enerji sektörü içerisinde kaliteli hizmet ve kaliteli ürün ile özdeşleşmesini sağlamak,

Hizmet verdiğimiz müşterilerin güvenliklerinin en iyi şekilde sağlanabilmesi için uluslararası direktiflere uygun ürünler üreterek parçası olduğumuz toplumlara olumlu katkıda bulunmak.

Ar-ge için yatırımlar yaparak ürünlerimizi sürekli geliştirmek.