Dilimle Mühendislik - Kimdir

Blok Gıda Dilimleme Makinesi, Peynir Dilimleme Makinası, Meyve Küp Dilimleme Makinası, Dilimleme Makinası İmalatı Pazarlaması ve Satışı

Dilimle Mühendislik Gıda Dilimleme Makinaları

10 seneyi aşkın deneyimi ve uzman kadrosu ile gıda sektöründe yenilikçi ve özgün tasarımlara sahip gıda dilimleme ve porsiyonlama makineleri üreten Ar-Ge firmasıdır.

2018 yılı başından bu yana Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknokent ‘ de DilimL markası ve makinelerinin Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte ve üretmektedir.

Üretim hayatımızın başından bu yana hedefimiz İşletmelerin iş yükünü azaltmak, kazançlarını arttırmak ve sorunlarına alışıla gelmişin dışında çözümler üretmek olmuştur.

Misyonumuz Gıda üreten tüm işletmelerde iş yükünü en aza indirerek kazancı en yüksek noktaya taşımaktır .

10 seneyi aşkın deneyimi ve uzman kadrosu ile gıda sektöründe yenilikçi ve özgün tasarımlara sahip gıda dilimleme ve porsiyonlama makineleri üreten Ar-Ge firmasıdır. 2018 yılı başından bu yana Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknokent ‘ de DilimL markası ve makinelerinin Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte ve üretmektedir. Üretim hayatımızın başından bu yana hedefimiz İşletmelerin iş yükünü azaltmak, kazançlarını arttırmak ve sorunlarına alışıla gelmişin dışında çözümler üretmek olmuştur. Misyonumuz Gıda üreten tüm işletmelerde iş yükünü en aza indirerek kazancı en yüksek noktaya taşımaktır .