Torsan Makina - Kimdir

Sınıflandırma Elek Çeşitleri, Taşıma ve Aktarma Sistemleri , Doldurma ve Boşaltma Sistemleri, Lif Alma Makineleri, Kırıcı ve Öğütücü Makineler, Harmanlama Sistemleri, Depolama Siloları, Tank İmalatı,

Torsan Makina Endüstriyel Mutfak İmalat Paz. San. Tic. Ltd. Şti.

Torsan Makinatemelleri 1979 Necati GENÇ ve oğlu Ali Nihat GENÇ tarafından 3 kişilik kadro ile 40m2’lik bir alanda torna tesviye imalatına başlamıştır. 1990 yılında üretilen projeler olgunlaştırılmış tecrübeli,uzman mühendis ve kalifiyeli işçi kadrosu ile 1995 yılında 1000 m2’lik alanda makine imalatına başlamıştır. 2009 yılında endüstriyel mutfak ve soğutma sektörüne girilmiştir.

Torsan Endüstriyel, Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, Endüstriyel Bulaşık Makinaları, Endüstriyel Buz Dolabı imalatı ve satışı yapmaktadır.

Kuruluşumuz bölgede kaliteli ve iş takibi hizmetiyle ön plana çıkararak bu arena da Torsan Makine sanayi hizmet anlayışını oteller, okullar, hastaneler, restaurantlar, cafeler, marketler, çay fabrikaları, askeriyeler özetle toplu beslenmeyle ilgili tüm özel ve tüzel kuruluşlarına mühendislik desteği, tasarım, seri üretim, montaj dahil olmak üzere tam bir çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir.

Maliyet ve ürün kontrolü ile kalite ve verimlilikte en üst düzeye ulaşıp her aşamasında öncelikle kaliteyi gözeterek müşteri memnuniyetini sağlamaktan mutluluk duyarız. Amacımız teknoloji satmak.