Gürmak Makina - Kimdir

Toz Toplama Sistemleri, Malzeme Taşıma ve Besleme Sistemleri, Silo ve Silo Boşaltma Sistemleri, Havalı Ayırıcılar (Air Grader), Kereste Kurutma ve Isıl İşlem Fırınları

GÜRMAK Makina, Pnömatik Nakil Sistemlerinde lider konumuyla başta ağaç sektörü olmak üzere, maden, çimento ve demir-çelik gibi diğer sektörlere de mühendislik ve proje hizmeti vermek üzere "Gürkanlı Mühendislik" adıyla 1990 yılında Gebze’de kurulmuştur.

1991 yılında şimdi ki tesislerinde ilk sanayi tipi radyal vantilatör imalatı ile üretim hayatına başlamış ve ilerleyen yıllarda müşteri gereksinimlerine paralel olarak ürün çeşitliliğini giderek artırmıştır.

1997 yılı itibarıyla da çalışmalarını “Çevre Uyumlu Tozsuzlaştırma Ekipmanları” ile zenginleştirerek Gürmak Makina Sanayi Tic. Ltd. Şti. olarak sürdürme kararı almıştır.

Firmamız, 1997 yılından bu yana edindiği tecrübe ile Avrupa Birliği Uyum Yasaları çerçevesinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarını Çevreye Duyarlı, Kalite Bilincine Sahip seçkin müşterileriyle uzun vadeli Çözüm Ortaklıkları şeklinde sürdürme amaç ve kararlılığındadır.