Tanpera - Kimdir

Isı Değiştiriciler-Eşanjörler | Depolama Sistemleri | Sıcak Su Üretim Sistemleri | Sistem Aksesuarları Üretimi Ve Satışı

Firmamız, Isı transferi ve su depolama sistemleri alanında faaliyet gösteren dinamik bir kuruluştur. 2000 yılından bu yana “Değişimler yaratır” sloganı ile “heat exchange” yani ısı değiştirme prosesinden esinlenmekle birlikte davranışsal olarak da sektörde yepyeni bir hizmet anlayışını yansıtmıştır. Bugün, firmamızın “değişimler yaratma” enerjisi, hem kendisi hem de Türkiye mekanik tesisat sektörü için yeni bir gücü ortaya koymuştur.

SONDEX-TANPERA, çok geniş sıcaklık ve basınç aralığında çalışan yüksek verimli plakalı ısı eşanjörleri üreticisidir. Bina mekanik tesisat sektöründen kimya, gıda, şeker, denizcilik ve ağır sanayi gibi çok çeşitli ve zorlu endüstriyel görevlere kadar birçok farklı sektöre hizmet sunmaktadır. Uzun yıllardır ısı eşanjörleri alanındaki uzmanlığı ile saygınlığa sahiptir.
Ayrıca, plakalı ısı eşanjörünün yanı sıra akümülasyon tankı, boyler, buffer tank, hidrolik denge tankı, hava ayırıcı ve tortu tutucu konularında Türkiye ve civar ülkelerde bilinir hale gelmiş ve marka saygınlığı yaratmıştır. Bunun için güçlü bir mühendislik alt yapısı oluşturarak özel taleplere uygun, özgün çözümler sunabilen bir firma haline gelmiş, dolayısıyla birçok firmanın çözüm ortağı olarak sektörde yerini almıştır.

Firmamız, satış sonrası hizmetler alanında da Türkiye’nin pek çok yerinde hizmet verebilen dinamik bir yapıya sahiptir.

Firmamız, SONDEX-TANPERA markasıyla, Türkiye’nin yanısıra özellikle Türki Cumhuriyetler ve civar ülkelerde hem Tanpera hem de Sondex’in geniş ürün yelpazesinde yer alan cihazların satışını yapmaktadır.

SONDEX-TANPERA olarak hedefimiz, dünya standartlarında üretimini ve satışını yapmış olduğumuz ürünleri yüksek müşteri memnuniyetini gözeterek çok daha geniş pazarlara ve sektörlere yaymak “değişimler yaşatmaya” devam etmektir.